@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.04.2015

Mehmet Öz'den yaşlanmayı geciktirmek için 4 öneri

Yaşlanmak, kaç yaşında olduğunuzla değil, kendinizi kaç yaşında hissettiğinizle alakalı. Dr. Mehmet Öz'ün 4 önerisini uygulayarak hayat kalitenizi arttırabilirsiniz.

Mehmet Öz'den yaşlanmayı geciktirmek için 4 öneri shutterstock 1
1/7
Dünyaca ünlü beslenme uzmanı Doktor Öz, yaşlandırmayı durduracak 4 adımlık programını web sitesi www.doctoroz.com'da paylaştı. Gençleşmek için öncelikle kas ve beyin sağlığını geliştirmenin önemini vurgulayan Dr. Öz, yaşlılığın aslında nasıl hissetiğinizle alakalı olduğunu şu sözlerle açıkladı:
"Her gün kendini olduğundan daha yaşlı hisseden hastalarla karşılaşıyorum. Hepsinin enerjileri düşük, uyuyamıyorlar, kafaları karışık ve kilo problemleri var. Hastalarımın birçoğu birden fazla yaşımız olduğunu fark edemiyor. Kronolojik yaşınızı kontrol edemezsiniz, ama size canlılık veren yaşınızı kontrol etmeniz hiç zor değil. Bu 40 yaşında veya 80 yaşında birinin ne kadar kaliteli yaşadığıyla alakalı. Araştırmalar gösteriyor ki, kendinizi ne kadar genç hissederseniz o kadar uzun yaşıyorsunuz. Yani, kronolojik gerçek yaşınızla size canlılık veren yaşınızı eşitlemeniz gerekiyor." Dr. Mehmet Öz yaşlanmamak için neler yapmanız gerektiğini anlatıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2