Pudra.com 18.11.2013

Ritz-Carlton İstanbul’da farklı bir spa deneyimi

Ritz-Carlton Spa yenilenen dekoruyla ve birbirinden cezbedici Günlük Spa paketleriyle şehrin gürültüsünden uzak özel zamanlar geçirmek isteyenlerin yeni gözdesi.

Ritz-Carlton, Spa’nın ayrıcalıklı dünyasında lüks ve keyif dolu saatler geçirmeye hazır olun. Yenilenen dekoruyla ve programına eklediği yeni paketlerle size huzur dolu bir gün yaşatacak.

Ritz-Carlton İstanbul’da farklı bir spa deneyimi

“Keyfe Davet, Dene, Kararlı, Tek kişilik oyun, Romantik ve Dört Dörtlük” olarak adlandırılan, 6 farklı günlük Spa paketleriyle arkadaşlarınızla, sevdiğinizle ya da kendi başınıza sağlıklı ve huzurlu bir gün geçireceksiniz.

Sabah 10.00 akşam 17.00 arası Spa ‘da geçireceğiniz zamanlara Fitness Center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, jakuzi alanlarından da istediğiniz gibi yararlanabilir havuz başında sağlıklı bir öğle mönüsünün keyfini çıkartabilirsiniz.

Dolce & Gabbana Spa ve Bvlgari Hotel Milano’da görev yapmış İtalyan terapist ve Bio Enerji uzmanı Salvatore Musco da The Ritz-Carlton Spa’da misafirlerini bekliyor.

Spor öncesi ve sonrası ağrı yapan yorgun kaslara masaj, Shiatsu, Spor Thai, Yoga Thai ve sık seyahat edenlerin vücudunda oluşan ödem ve beslenmeyle ilgili sindirim konusunda sıkıntı yaşayanlara özel geliştirdiği Detox masajıyla haftaiçi salı, çarşamba ve cuma günleri saat 12.00-20.00 arasında Ritz-Carlton Spa’da hizmet veriyor.

Şehrin stresinden uzaklaşmak ve huzurlu bir gün geçirmek istiyorsanız Ritz-Carlton Spa her gün 06.30-23.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.

Adres: Harbiye Mah. Asker Ocağı Cad. No. 6 Süzer Plaza
Telefon: (0212) 334 43 53


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER