@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.03.2013

Ünlülerin kullandığı Bobble Türkiye'de!

Ünlü tasarımcı Karim Rashid tarafından tasarlanan Bobble, içerken suyu filtreleyen rengarenk filtrelere sahip. Ünlü isimlerin kullandığı ürün şimdi Türkiye'de.

Ünlü tasarımcı Karim Rashid tarafından tasarlanan, pek çok ünlünün elinden düşürmediği Bobble Türkiye'de. Ergonomik şişesi ve rengarenk filtreleri ile tüm dünyada bir stil ikonu haline gelen Bobble sağlıklı su tüketimini modern ve aktif bir yaşam stili haline getiriyor. OprahWinfrey, Martha Stewart gibi ünlü isimlerin kullandığı Bobble, karbon filtresi sayesinde sudaki partikülleri ve mikro granülleri süzüyor.

Ünlülerin kullandığı Bobble Türkiye'de!

Rengarenk Bobble’lar değiştirilebilir filtreleri ile uzun ömürlü bir ürün. Karbon filtreleri ortalama 150 litre (300 dolum) suyu içerken filtreleyebiliyor. Ayrıca ürünün BPA Free ve geri dönüşüm özelliği bulunuyor.

Başlığında bulunan karbon filtreyle içilebilir su kaynaklarının bulunduğu her yerde, sudaki partikülleri ve mikro granülleri süzerek suyu daha sağlıklı hale getirmeyi amaçlayan tasarım 2012 yılında tüm dünyada 51 milyon adet satılmıştı.

Bobble eczaneler, İntersport mağazaları ve perakende zincir marketlerde satılıyor. 385 ml’lik şişeleri 22.90 TL’den, 550 ml’lik şişeleri 24.90 TL’den, 2 lt ev ve ofis kullanımı sürahileri ise 59.90 TL’den satışa sunuluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER