Pudra.com 25.08.2011

Ünlülerin tercih ettiği marka Türkiye'de!

Madonna, Sarah Jessica Parker, Lindsay Lohan, David Beckham, Celine Dion gibi dünyaca ünlü isimlerin kullandığı, vücuttaki enerji sisteminin fiziksel, zihinsel ve duygusal kapasitesini artıran Q-Link® ürünleri şimdi Türkiye’de!

Yaşam enerjinizi Q-Link ürünleriyle yenileyin. Madonna, Sarah Jessica Parker, David Beckham, Mick Jagger ve Tiger Woods gibi dünyaca ünlü isimlerin tercih etmesiyle birlikte yeni bir trend haline geldi. Vücuttaki enerji sisteminin fiziksel, zihinsel ve duygusal kapasitesini artıran Q-Link® ürünleri şimdi Türkiye’de!

Ünlülerin tercih ettiği marka Türkiye'de!

Q-Link® SRT-3 ™ ürünleri vücut fonksiyonlarının en iyi şekilde çalışmasını sağlamak üzere tasarlanmış bir kişisel performans ürünü. Kullanımı sırasında, vücudun enerji sistemini veya “Biyo-alanının” fiziksel, zihinsel ve duygusal kapasitesini en yükseğe taşımaya çalışarak dengelemeye ve güçlendirmeye yardımcı olur.

Vücut enerjisine katkıları çeyrek yüzyıllık araştırmalarla desteklenen Q-Link® Stanford Üniversitesi, Imperial College Londra, Viyana Üniversitesi gibi saygın eğitim kurumlarında gerçekleştirilen kapsamlı AR-GE çalışmalarının sonucunda ortaya çıkmış.

Enerji sürekliliği, ruhsal ve fiziksel performans gelişimi, cilt iyileşmesi, odaklanma ve konsantrasyonda artış, ruhsal denge-soğukkanlılık, elektromanyetik dalgalardan koruma ve stresin azalması gibi etkileri olan Q-Link®, tasarımları ile günlük hayatta rahat kullanılabiliyor.

Q-Link ürünleri

Q-Link Mini: Elektronik tüm aletlere, tablet bilgisayarlara, televizyon ve cep telefonlarına kolayca yapıştırılabilen bir ürün. Fiyatı 58 TL.
Q-Link Kolyesi: Fiyatı 230 TL.
Q-Link Gümüş Kolye: Fiyatı 630.
Q-Link Titanyum Bilezik: Fiyatı 430 TL.
Q-Link Kedi-köpekler için: EMF’den koruyor, sakinleştiriyor ve yaşlanmayı geciktiriyor. Fiyatı 145 TL.

Q-Link satış noktaları:
İstanbul Nişantaşı: Beymen Blender, Beymen Akmerkez, Beymen İstinyepark
İzmir: Murat Güner, Buda Sağlık Merkezi, Shakespeare In Love, BMW Özgörkeyler
Alaçatı
Çeşme


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER