Pudra.com 13.04.2012

Vücudunuza kendi kendini iyileştirmeyi öğretin

İstanbul Doğum Akademisi’nde düzenlenecek “Homeopati İlk Yardım” kurslarında Rita Kaya tarafından, vücudun kendi kendini iyileştirme gücünü aktive etme anlamına gelen "homeopati" kavramı öğretilecek.

İstanbul Doğum Akademisi, 13 Mayıs ve 10 Haziran 2012 tarihlerinde dünyaca ünlü Alman Homeopati Danışmanı Rita Kaya’nın önderliğinde düzenlenecek homeopati ilk yardım kurslarına ev sahipliği yapıyor. Herkese açık olacak kursta doğal yöntemlerle iyileşmenin, hastalığı önlemenin ve bireyin güçlendirilmesinin üzerinde durulacak.

Vücudunuza kendi kendini iyileştirmeyi öğretin

Benzeri benzer tedavi prensibine dayalı bir metot olan homeopati; yan etkisiz, doğal yollardan iyileştirmeyi hedefleyen, kişiye özel bir tedavi şeklidir.

Bu tedavi şeklinde, doğadan elde edilmiş kaynakların doğru yöntemlerle kullanımı esas alınarak vücudun kendi kendini iyileştirme gücü aktive edilir. Fiziksel, zihinsel ve ruhsal semptomları bir bütün olarak ele alan homeopati; sadece hasta kısımla değil bütünle ilgilenir.

13 Mayıs ve 10 Haziran tarihlerinde İstanbul Doğum Akademisi’nde Rita Kaya'nın eğitmenliğinde gerçekleştirilecek kurslarda homeopatinin hastalığı önleme ve bireyin güçlendirilmesi üzerinde durulacak.

Kurslarda neler anlatılacak?
Özellikle homeopati ile tanışmak ve kullanmak isteyen gebeler, yeni anne babalar için başlangıç olması amacıyla İstanbul Doğum Akademisi’nde 13 Mayıs ve 10 Haziran tarihlerinde düzenlenecek “Homeopati İlk Yardım” kurslarının ilk oturumunda; homeopatinin dünyadaki yeri ve önemi hakkında genel bilgi verilecek.

Akut durumlarda remedi’lerin (Doğadan elde edilmiş kaynakların belli oranlarda sulandırılarak bir işleme tabi tutulmasıyla elde edilen ilaçlar) nasıl kullanıldığı konusuna değinilecek ve remedi kullanımı hakkındakı araştırmalara yer verilecek. Ayrıca bazı temel remedi’lerin nasıl hazırlanacağı gösterilecek.

10 Haziran Pazar günü yapılacak ikinci oturumda ise hastalık ve sağlık kavramlarıyla ilgili temel yaklaşımlar, yaşam gücü ne demektir, bilinmeyenler ya da yanlış ve eksik bilinenler hakkında konuşulacak. Kursta verilecek bilgiler birbirini tamamlar nitelikteki konular olduğu için her iki günü de takip etmek zorunlu.

Rita Kaya kimdir?
1992 yılından bu yana mesleğinde başarı ile çalışan ve eğitim veren Rita Kaya, Almanya Homeopati Federasyonu Derneği üyesidir. Temel Homeopati eğitimini Almanya’da Gudrun Thielmann Homeopati Okulu’nda tamamladı. Alman Klasik Homeopati tıp doktorlarından eğitim aldı. İsviçre’de Dr. Spinedi ve Yunanistan’da Prof.G. Vıthoulkas ile çalıştı ve eğitim aldı.

Rita Kaya ve homeopati hakkında ayrıntılı bilgi için: www.organon-homeopati-dernegi.org


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER