Pudra.com 24.04.2014

Yaza yenilenerek girmek için 5 tüyo

Ayurvedik Yaşam Eğitmeni Ebru Şinik, duygusal ve zihinsel detoks için altın değerinde 5 tüyo veriyor.

Yaza girmeden tazelenmek gerekiyor. Ayurvedik Yaşam Eğitmeni Ebru Şinik, hayatınıza kattığınızda, fiziksel ve zihinsel olarak rahatlayıp ruh sağlığınızda olumlu somut değişimler görebileceğiniz 5 yenilenme tüyosunu şöyle sıralıyor:

Yaza yenilenerek girmek için 5 tüyo


1. Sabah kalkıldığında, ilk olarak dil üzeri, dil spatulası veya dil üstü fırçası ile temizlenmeli, ardından bir bardak ılık suya bir çorba kaşığı organik elma sirkesi ya da limon&bal eklenerek içilmeli.

2. Günde iki defa yarım saat meditasyon yapılmalı.

3. Özel bir spor ya da nefes alma tekniği uygulamıyorsak, gündelik hayatımızda sadece burnumuzdan nefes alıp vermek gerekiyor. Ağzımızdan aldığımız her nefeste yaşam enerjimiz düşer. Ağzımız yemek yemek için, burnumuz ise nefes almak için yaratılmıştır.

4. Haftada en az iki kere pilates, yoga, yüzme gibi omurilik sağlığımıza yönelik fiziksel bir aktivitenin yapılması çok önemli.

5. Özellikle bilgisayar masası başında otururken kan dolaşımı bozukluğu ve varis, selülit gibi muhtelif rahatsızlıkların oluşmaması için diz kapağı ve kalça hizasının eşit olmasına dikkat etmek gerekiyor. Bunun için ayak destek ünitelerinin kullanılması çok yararlı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER