pudra.com 18.08.2010

Yeni estetik diş hastanesi: Dental Studio

İstanbul'da ilk kez sadece diş estetiği alanında hizmet verecek bir hastane açıldı. Bağdat Caddesi'nde açılan Dental Studio ile diş sağlığınız ve estetiğiniz güvence altında olacak.

Özel hastanelerin ardından, sağlık alanında eksikliği hissedilen branş hastanelerine bir yenisi eklendi. Türkiye’de ilk kez sadece diş estetiği alanında hizmet verecek olan Dental Studio, Bağdat Caddesi’nde hizmete açıldı.

Yeni estetik diş hastanesi: Dental Studio

İstanbulluların estetik diş hekimliği konusunda ihtiyaç duydukları tedavileri gerçekleştirebilecek, modern kliniği ve geniş uzman kadrosuna sahip Dental Studio, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlar ile hizmet veriyor.

İhtisas sahibi doktorlardan oluşan kadrosu ile Dental Studio’da Full Porselen Kronlar, Estetik Dolgular, Zirkonyum, Empress Köprüler, Bonding, Porselen laminalar, Ortodonti, İmplantoloji, Kanal Tedavisi, Çene Cerrahisi, Beyaz ve Pembe Estetik, Diş Beyazlatma, Gülüş Tasarımı, Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği), Periodontoloji (Diş Eti Hastalıkları), Porselen Kron – Köprü, Porselen Dolgu (inley - Onley) tedavilerinin yanı sıra yaşlılar için de özel tedavi yöntemleri uygulanıyor.

İnternet üzerinden www.dentalstudioistanbul.com sitesinden online randevu alınabilen Dental Studio, 0216 358 44 44 çağrı numarasından da hastalara telefonda danışmanlık hizmeti veriyor.

DENTAL STUDIO ISTANBUL
Bağdat Caddesi
Erenköy Palas Apt No:322 Kat:1 Daire:4
Erenköy - İSTANBUL
Tel: (216) 358 44 44


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER