Pudra.com 16.11.2012

Yıkanabilir kadın pedi çıktı

Klorla beyazlatma işlemine tabi tutulmayan, organik pamuk içeren yıkanabilir pedi duydunuz mu? Yıkanabilir ped, alerji, tahriş gibi sorunları önlemeyi vaat ediyor.

Türkiye’de ilk yıkanabilir kadın pedlerini NeoComfort markası piyasaya çıkardı. Organik pamuk içeren kumaş özelliğiyle NeoComfort ped, kadınlarda sık görülen alerji, tahriş gibi sorunları önlemeyi vaat ediyor.

Yıkanabilir kadın pedi çıktı

Üretimi Türkiye’de gerçekleşen NeoComfort yıkanılabilir kadın pedlerinin iç kısmı yüzde 100 organik pamuktan üretiliyor. Dış yüzeyinde kullanılan kumaş ise sıvı geçirmeyip nefes alabilme özelliğine sahip.

Yıkanabilir pedlerin ekonomik olarak da katkısı söz konusu. Uzun dönem kullanılmasıyla bütçeyi sarsmıyor. Diğer pedlere göre daha yumuşak ve pamuklu yapısıyla sizi rahatsız etmediği gibi özellikle lohusalık döneminde de sağlıklı bir kullanım sunuyor.

Yıkanabilir pedler klorla beyazlatma işlemine tabi tutulmadığı için kanser, endometriosis ve bağışıklık sistemi üzerinde etkisi ile bağlantılı madde olan dioksin oluşumuna yol açmıyor. Yumuşak dokusuyla iç çamaşırınıza sabitlenerek sizi rahatsız etmiyor. NeoComfort yıkanılabilir kadın pedleri; günlük, normal ve gece pedi olmak üzere üç boyuttan oluşuyor.

Zahmetli olan yıkanabilir ped ile pratik kullan-at ped arasında hangisinin "sağlıklı" ve kullanıma uygun olduğu konusunda seçim sizin!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER