@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.06.2016

2016 yaz dönemine özel ücretsiz yoga etkinlikleri

Yazın gelmesi ile birlikte açıkhava yoga etkinlikleri başladı. 21 Haziran’daki Dünya Yoga Günü de cabası. İşte bu özel günde katılabileceğiniz etkinlikler!

Her sene 21 Haziran'da kutlanılan Dünya Yoga Günü ve İstanbul'un yaz sezonuna özel nefis yoga etkinliklerini derledik. Her biri yazı hem bedensel hem duygusal olarak dengeli geçirmeniz için müthiş fırsatlar. Üstelik hepsi de ücretsiz. 



Yaz dönemine özel müthiş yoga etkinlikleri
Cumaları “güne güzel başlamak” için  

Farklı projelerle kadınlara güzelliklerini keşfetmeleri için çağrıda bulunan Dove, bu yaza nefis bir yoga etkinliği ile damga vuruyor. Her cuma Big Chefs Tarabya’da ücretsiz yoga seansı düzenleniyor. Yoga Darga’nın  kurucusu İpek Darga’nın önderliğiyle katılan herkes “güne güzel başlıyor”. Tarabya’da denize nazır bu iskeledeki ilk derse biz katıldık, size de kesinlikle tavsiye ederiz. Etkinlik 08:00-09:00 saatleri arasında.
yoga dove
Sabancı Müzesi’nde her çarşamba
Cihangir Yoga, 3 şubesi ve deneyimli hocalarıyla İstanbul’da yoga kültürünün gelişmesinde önemli bir yere sahip. Bu konuda pek çok şeye öncülük ettiği gibi, açık hava yoga etkinliklerine de yıllar evvel Sabancı Müzesi’nin muhteşem bahçesinde başlamıştı. Yazın gelmesi ile birlikte bu harika etkinlik yeniden start aldı. Her hafta farklı bir Cihangir Yoga eğitmeniyle, her Çarşamba 08:00-09:15 saatleri arasında Sabancı Müzesi’nin bahçesinde ücretsiz yoga dersleri gerçekleşiyor. Boğaza nazır, dev çamların altında yoga yapmak gerçekten harika bir deneyim.
yoga sabanci muzesi
Dünya Yoga Günü dolu dolu
21 Haziran Dünya Yoga Günü nedeniyle pek çok yoga merkezi ve kurum çok güzel etkinlikler düzenliyor. Hindistan Başkonsolosluğu ile Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Parkı’ndaki ortak etkinliği 17:00’de başlıyor. İstanbul Yoga Merkezi’nin öncülük ettiği organizasyonda konuşmalar, yoga seansı, meditasyon ve ardından vejetaryen ikramlar gerçekleşecek. Tümü halka açık ve ücretsiz. Ayrıca bu etkinlikte mat da götürmenize gerek yok, orada temin edebileceksiniz. www.yogagunu.com

İTÜ Taşkışla'da tüm gün yoga
Diğer bir Dünya Yoga Günü etkinliği ise 10:00- 21:00 saatleri arasında, İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Kampüsü’nde. Bu bir Adnan Çabuk Siddashram Mistik Öğretiler Vakfı organizasyonu. Yine giriş ve tüm aktiviteler ücretsiz. Hava tahminleri de günün anlam ve önemine uygun olarak masmavi bir gökyüzünü işaret ediyor. Fırsat bulursanız kaçırmamak gerek.

Maçka Parkı'nda yoga dolu bir gün
Dünya Yoga Günü'nü kutlamak için bir başka etkinlik, 19 Haziran Pazar günü saat 09:30 - 19:00 saatleri arasında Maçka Demokrasi Park'ında gerçekleşecek. Vinyasa Yoga, Hatha Yoga, Acro Yoga, Yin Yoga ve Chigong gibi çeşitli yoga seanslarının düzenleneceği organizasyon tamamen ücretsiz. Açık havada yoganın keyfini çıkarmak için harika bir fırsat, yoga severlere duyurulur.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
İstanbul'daki yoga merkezleri
İstanbul'un en iyi yoga merkezleri hangileri? Bu merkezlerde ne tür dersler var? Detaylar, telefon numaraları ve şehrin yoga noktaları pudra.com'da...

10 temel yoga hareketi
Hem bedeni hem ruhu güçlendiren yoganın 10 temel hareketini Yoga Eğitmeni Dilek Rodoplu Pudra.com için anlattı.

Evde yoga yapmak isteyenlere malzemeler
Yoga için uygun spor malzemeleri, doğru aksesuarlar, egzersiz öncesi ve sonrasında dinlendirici ürünlerin yanı sıra rahatlama adına birbirinden güzel ürünler Tchibo “Yoga Zamanı” serisinde.

Mindfulness meditasyonu ile rahatlayın
Mindfulness ne anlama geliyor? Mindfulness meditasyonu ve terapileri ne işe yarıyor? Mindfulness hakkında merak edilenleri Pudra.com araştırdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER