@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.03.2016

Babymall Çukurambar yoga etkinlikleri ücretsiz!

Babymall Çukurambar, hamile ve anne-bebek yogası etkinlikleriyle anne ve anne adayları için yoga eğitimleri düzenliyor.

400 dünya markasını ve 100 bin çeşit ürünü sunan Avrupa’nın en büyük bebek alışveriş merkezi Babymall Çukurambar açılışının hemen ardından Hamile Yogası ve Anne-Bebek Yogası etkinliğine ev sahipliği yapıyor. 2014 yılında Avrupa’yı “Dev Anne-Bebek Mağazacılığıyla” tanıştıran Babymall, doğum öncesi ve sonrası süreçte anne adaylarının ve annelerin ihtiyaç ve beklentilerini hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla en iyi şekilde karşılamayı amaçlayarak büyümeye devam ediyor.

Babymall Çukurambar Yoga etkinlikleri ücretsiz!

Sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik geçirmek, bebeğinizle duygusal bağınızı kuvvetlendirmek, egzersizlerle kan dolaşımınızı artırarak bebeğinizin daha iyi beslenmesini ve gelişmesini sağlamak için Babymall Çukurambar'ın anne ve anne adayları için düzenlediği yoga eğitimlerine katılabilirsiniz.

Kadın Doğum Hemşiresi-Doğuma Hazırlık Eğitici Eğitmenliği Sertifikalı Eda Çur Pekeşen ile gerçekleşecek Hamile Yogası ve Anne-Bebek Yogası etkinliklerine Babymall Çukurambar mağazası ev sahipliği yapacak.
hamile yogasıEda Çur Pekeşen; “Yaşam harekettir; hareket canlılık. Hareket ettikçe canlılığımız devam eder ve canlılığımız arttıkça hareket etme yeteneğimiz artar. Modern insanların doğadan büyük ölçüde uzaklaşmış olması; hareketsizliğimize, bununla birlikte canlılığımızın azalmasına neden olur. Doğum süreci de bu olumsuz durumdan nasibini alır. Bunun önüne geçebilmemizin en etkili yolu, sistemli bir şekilde bedenimizi hareket ettirmektir. Doğacak bebeğin sağlıklı olması annenin canlılığının, yaşam enerjisinin yüksek olmasıyla doğrudan ilişkilidir.” diyor.  

Eda Çur Pekeşen, yoga eğitmenliği sertifikasıyla bugüne kadar 300'e yakın sayıda gebeye yoga yaptırdı. Çoğu öğrencisinin doğum ve doğum sonrası döneminde yanında bulunan Pekeşen, annelerin toparlanma sürecinin çok daha hızlı olduğunu ve yoga yapan gebelerin, doğum kasılmalarını daha rahat ve kısa sürede geçirdiklerini de ifade etti.


Program;​

Her pazar 14.30-15.30 saatleri arasında düzenlenecek hamile yogası ve anne -bebek yogası, ücretsiz olarak anne adaylarının ve annelerin katılımına açık olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER