@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.05.2013

Britney Spears’ın forma girme sırrı

İki çocuktan sonra uzun süre eski formuna kavuşamayan Britney Spears, yoğun egzersiz programına girerek dergiye bikiniyle poz verecek kadar fit oldu. Spears’ın zayıflama sırrı Pudra.com’da.

Amerikan dergisi Shape’in Haziran sayısındaki kapak güzeli Britney Spears. Seksi beyaz bikinisiyle ve göbek piercing’iyle yeni, forma girmiş vücudunu cesurca sergiliyor ünlü şarkıcı.

Britney Spears’ın forma girme sırrı
Getty Images Turkey

Biri 7, diğeri 6 yaşında olan iki çocuğundan sonra 31 yaşındaki Spears’ın arzu ettiği bikini vücuduna kavuşması çok kolay olmadı. Forma girmesini yoğun egzersiz programına sadık kalmasına borçlu. Yoga ve kardiyo çalışmasını birlikte yaparak baştan ayağa şekillendirdi vücudunu Spears. Ve vücudunun bu halini korumak için çalışmaya devam ediyor.

Yoga ve kardiyo kombinasyonu
“Spor hocam Tony Martinez’le birlikte haftada iki kez 90 dakika yoga ve ayrıca haftada üç kez bir saatten uzun bir süre kardiyo yapıyorum” diye anlatıyor çalışma temposunu.

Spears yogayı bir alışkanlık haline getirmekten memnun. Hem hocası yoga çalışmasına biraz eğlence kattığından onun için hiç sıkıcı olmamış.

Çünkü sonrasında çalışırken Whitney Houston’ın “I Wanna Dance with Somebody” şarkısı ile Bruno Mars’ın “Locked Out of Heaven” şarkıları dahil sevdiği müziklerle motivasyonunu artırarak dans etmiş ve etmeye de devam ediyor. Saatlerce dans etmekten yorulmuyor Spears, böylece de yağlarını yakabiliyor. Dans etmezse alternatif olarak koşu bandına çıkıyor.

Kardiyo çalışmasında genelde 20 dakikasını bisiklet aletinde geçiriyor. Bu da kalorilerini yakmasına yardım ediyor. Bunu karın hareketi çalışması izliyor. Ağırlık egzersizi de yapan Spears, egzersiz boyunca büyük kas gruplarına odaklanıyor.

Spears sadece bikini mevsimi için forma girmedi, aynı zamanda bu sonbaharda Las Vegas’taki Planet Hollywood’da gerçekleştireceği performansa da hazırlanmış oldu. “Vegas performansları çok kolay olmayacak. Açılıştan kapanışa dek büyük bir parti olacak. Bunu başarmak için kondisyonumun en üst seviyede olması ve tam gaz çalışmam gerekiyor” diye açıklıyor durumunu.

Spor ve diyet bir arada
ABD’de popüler olan Nutrisystem planı içeren diyetinde Spears, protein ile sebze ağırlıklı beslendiğini belirtiyor. Bu sayede tok hissettiğini söylüyor. Tabii diyet için yediği yemeklerin oğulları için çok cazip olmadığını ekliyor verdiği röportajda.

“Diyet yapmak zor. Çünkü benim en sevdiğim yiyecekler makarna, brovni, çikolata, cips, kurabiyeler. Bunları çok sık yememeye çalıştım” diyor diyet sürecini anlatırken, “Çocuklara sıra gelince tabii onlara yedirmem gerekiyordu. ‘Tanrım, ben de kızarmış tavuk yemek istiyorum!’ diyordum.”


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER