17.01.2019

Fit olmak için bir kahve molası yeter!

Günümüzü masa başında geçiriyor, spor yapmaya vakit ayıramıyoruz. Ancak hareketsizliğin birçok olumsuz etkisi var. Fit ofis kartları buna çare arıyor.

İZLE: PRATİK MASA BAŞI EGZERSİZLERİ👇 
Araştırmalara göre uzun süre oturmak metabolizmayı yüzde 90 oranında yavaşlatıyor. Bu durum kalp, damar, tip 2 diyabet gibi birçok hastalığa davetiye çıkarıyor. Hareketsiz yaşam her yıl yüzde 9 oranında erken ölüme sebep oluyor. Masa başı işte çalışanlar için tasarlanan Fit Ofis Kartlar ile kahve molasında harekete geçmenin hiç bu kadar kolay olmadığını dile getiren Sağlıklı Yaşam Koçu Dilek Çalışır, “Bu kartlar harekete geçmenizi sağlarken, iş verimini de arttırıyor. Taşıması, kullanması ve uygulaması çok pratik olan bu kartlar kişinin günlük olarak yapması gereken egzersizi belirtirken vücutlarının şekillenmesi içinde büyük kolaylıklar sağlıyor” dedi.

Fit olmak için bir kahve molası yeter!

Günümüzde birçok kişi vaktini ofiste masa başında geçirirken yoğun iş temposu nedeniyle spor yapmaya vakit ayıramıyor. Bu hareketsizliğin hayatımıza birçok olumsuz etkisi bulunuyor.

Bir kahve molası süresince egzersiz...

Hareketsiz yaşam süren ve egzersiz yapmaya vakit ayıramayanlar için Fit Ofis Kart’ları daha sağlıklı bir yaşama adım atmamızı sağlıyor. Bir kahve molasında yapılabilecek egzersiz hareketleri, hem vücudu aktif etmeyi hem de stresten uzaklaşmayı mümkün kılıyor.

İçerisinde 48 farklı hareket bulunan kartlar ile kan dolaşımı ve buna bağlı olarak enerji seviyesi anında değişiyor. Vücuttaki gözle görünür sıkılaşma ve incelme ise düzenli yapıldığında 1 ay içinde etkilerini gösteriyor.

Önce sizi demotive eden hayat tarzınızı değiştirin

Dilek ÇalışırAmacı, insanların mutlu olmadığı hayat tarzını değiştirmek olan Dilek Çalışır “Yıllarım masa başında bilgisayar karşısında oturarak geçmişti. Gittiğim eğitimlerde bunun vücudumuza ne kadar zararlı olduğunu anladım. Eğitimi tamamlayıp çalıştığım firmaya geri döndüğümde bu egzersizleri uygulatmaya başladım. Bize o kadar iyi geldi ki bunları ürettirip satışa çıkartmaya karar verdim” ifadelerini kullandı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER