Pudra.com 21.11.2011

Hillside City Club'ta yepyeni dersler başlıyor

Sporu ve hareketi yaşamın her alanına taşımayı hedefleyen Hillside City Club, hazırladığı yepyeni derslerle tanıştırmak için sizi çağırıyor.

Hillside City Club-İstinye yepyeni derslerle sezona hazır, ya siz?

Hillside City Club'ta yepyeni dersler başlıyor

Güncel müzikler eşliğinde kuvvet ve dayanıklılığınızı artırmaya yardımcı olan Xtremelyfit, kış sporlarının temel unsuru denge çalışmasını yapabileceğiniz eğlenceli bir egzersiz Winterboarding size çok farklı bir deneyim sunuyor. Geçmiş dönemlerin favori egzersizlerinden olan stepin yeniden canlandırıldığı eğlenceli bir egzersiz olan Step-Up ve adeta bir maratona katılıyormuşçasına heyecan duyacağınız Cycle-Marathon dersleri bu sezonun favorilerinden olacak.

Dünyadaki spor akımlarının Türkiye’deki öncüsü olan, sporu ve hareketi yaşamın her alanına taşımayı hedefleyen Hillside City Club, sunduğu yeni derslerle trendleri belirlemeye devam ediyor. Hillside Sports Team, hazırladığı yepyeni dersler ile tanıştırmak için sizi çağırıyor.

Hillside City Club, ders programına yepyeni egzersizler ilave ederek, üyelerine farklı heyecanlar sunmayı ve trend belirlemeyi sürdürüyor. Hillside City Club-İstinye’de dört yeni ders spor tutkunlarını bekliyor. Xtremelyfit, Winterboarding, Step-Up ve Cycle-Marathon Hillsider’lara farklı ve eğlenceli bir spor deneyimi sunuyor.

Güncel müzikler eşliğinde kalorilerle vedalaşın: Xtremelyfit
Kuvvet ve dayanıklılığınızı artırmaya ve yağ oranınızı düşürmeye yardımcı olacak bir ders arayışındaysanız Xtremelyfit size benzersiz bir seçenek sunuyor. Bu derste güncel müzikler motivasyonunuzu artırırken, kaloriler de hızla yanınızdan uzaklaşıyor. Bütün kas gruplarınızı etkili bir şekilde çalıştıran bu derste yaklaşık 400-500 kalori harcayabilirsiniz. Ritmin her zaman yüksek olduğu Xtremelyfit dersi 60 dakika sürüyor.

Her daim kayak: Winterboarding
Eğer kayak ya da snowboard yapıyorsanız ve her tatile gittiğinizde ikinci gün kas ağrıları ile uyanıyorsanız Winterboarding dersi tam size göre. Winterboarding, sizi her zaman formda tutmaya yardımcı olacak ve kış sporlarının temel unsuru olan denge çalışmasını yapabileceğiniz 60 dakikalık özel bir program. Bu derste vücudunuzun alt bölgeleri ve karın kaslarınız koordineli bir şekilde çalışırken ters çevrilmiş bosu ekipmanı üzerinde ise vücut dengenizin kendisini bulmasına destek olunuyor. Eğlenceli bir şekilde 500-600 kalori harcanabilen bu egzersiz, hareketsiz bir yaşam sürenler için de ideal bir çözüm.

Step en eğlenceli haliyle geri döndü: Step-Up
Bir dönemin en favori egzersizlerinden olan step farklı bir haliyle tekrar karşınızda. Avrupa ve ABD’de hala popülaritesini sürdüren bu vazgeçilmez programa Hillside City Club’ın profesyonel eğitmenleri tekrar hayat verdi. Dans ve koreografiyle hem kardiyo çalışmak, hem de günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak istiyorsanız, 60 dakikalık bu dersi kaçırmayın. 700-800 kalori harcayabileceğiniz bu ders, ritim duygunuzun gelişmesine ve yağ oranınızın kısa sürede istediğiniz değerlere gelmesine yardımcı oluyor.

Siz de bu maratona katılabilirsiniz: Cycle-Marathon

Cycle-Marathon dersi ile bir maratonun heyecanını hissedebilir, bu konuda kendinize olan güveninizi artırabilirsiniz. Müzik eşliğinde 90 dakika pedal çevrilen bu derste 900-1200 kalori harcanabiliyor. Kardiyovasküler kapasitenizi artırmaya yardımcı olan bu derste eğlenerek egzersiz yapacak ve adeta kendinizi bir maratonda hissedeceksiniz.

www.hillsidecityclub.com
Hillside City Club-İstinye: 0212 367 20 00


Etiket: spor, egzersiz
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER