Pudra.com 16.05.2012

Hollywood yıldızlarının gençlik ve güzellik sırrı: Bikram Yoga

Madonna, David Beckham, Jennifer Aniston gibi ünlülerin tercih ettiği Bikram Yoga, 40 derece sıcaklıkta yapılarak, tüm organları ve dokuları yeniliyor, toksinlerin atılmasını ve 800-1000 kalori yakılmasını sağlıyor.

Baharla beraber insan vücudu kendini yenilemeye ihtiyaç duyuyor. Bu dönemde yenilenmek ve tazelenmek için en iyi alternatiflerden biri 40 derece sıcaklıkta yapılan ve ısı sayesinde vücudu toksinlerden arındıran 40 Derece Bikram Yoga olabilir. Türkiye’de sadece Etiler’deki 40 Derece Bikram Yoga Stüdyosu’nda yapılabilen bu yoga metodu, vücudu yaza hazırlarken fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel fayda sağlıyor.

Hollywood yıldızlarının gençlik ve güzellik sırrı: Bikram Yoga

Bikram Yoga, 40 derecede art arda yapılan 26 yoga pozu ve 2 nefes egzersizinden oluşuyor. 26 duruştan oluşan seri bilimsel olarak vücuttaki tüm kasları, bağları, tendonları ve eklemleri çalıştırıyor.

Bikram Yoga serisi organları, salgı bezlerini ve sinirleri harekete geçiriyor, sistematik olarak taze oksijen dolu kanın vücudun tamamında dolaşmasını sağlıyor ve böylelikle tüm organları ve dokuları yeniliyor. Bikram Yoga duruşu düzeltiyor, kas ve eklem kabiliyetini, bağışıklık sisteminin gücünü, akciğer kapasitesini, kemik yoğunluğunu artırıyor; konsantrasyonu ve enerjiyi yükseltiyor, stresi azaltıyor, sindirim ve dolaşım sistemine yardımcı oluyor.

Bikram Yoga’da 40 derece sıcaklık sayesinde, terlemeyle beraber cilt gözenekleri açılıyor, böylelikle vücutta bulunan toksinler rahatlıkla dışarı atılıyor. Yüksek sıcaklık ayrıca kasları derin esnemelerden koruyor. Kanı incelterek dolaşım sisteminin temizlenmesine yardımcı oluyor ve kardiyovasküler idman yapma olanağı sunuyor. Bikram Yoga aynı zamanda 90 dakikalık bir seansta yaklaşık 800 – 1000 kalori yakılmasına da olanak veriyor.

Dünyada Madonna’dan David Beckham’a, Kerim Abdül Cabbar’dan Jennifer Aniston’a birçok ünlü ismin gençlik ve güzellik sırlarından olan Bikram Yoga’yı 7 yaşından itibaren herkes yapabiliyor.

Bikram Yoda'da tek seans ücreti 30 TL, 2 haftalık ücret 50 TL.

40derecebikramyoga.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER