02.10.2020

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi heyecanı başlıyor

Herbalife Nutrition’ın isim sponsoru olduğu Herbalife Nutrition Kadınlar Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 3 Ekim’de başlıyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye Basketbol Federasyonu ile üç yıl boyunca Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsorluğunu üstlenmek üzere anlaşma imzalayan Herbalife Nutrition yeni sezonda da spora destek vermeye devam ediyor.

“Daha sağlıklı ve mutlu bir dünya için” sloganını benimseyen global beslenme şirketi Herbalife Nutrition, öğün yerine geçen gıdalar, takviye edici gıdalar ve sporcu beslenmesi ürünlerindeki uzmanlığıyla dünya çapında 200’den fazla spor organizasyonu ve sporcuya destek veriyor.

Herbalife Nutrition Genel Müdürü Ediz HaksalHerbalife Nutrition Genel Müdürü Ediz Haksal, spora ve kadınlara desteklerini bu yıl da sürdürmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Kadınların gücüne inandıklarını, kadın girişimciliğini teşvik etmeye çalıştıklarını kaydeden Haksal “İsim sponsorluğumuzun ikinci yılında Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Türkiye’nin farklı bölgelerinden takımların mücadelesini heyecanla izlerken biliyoruz ki hangi takım kazanırsa kazansın sağlık, spor ve kadınlar da onlarla birlikte kazanmış olacak.”

İlk hafta dev derbi
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilk karşılaşma 3 Ekim’de OGM Ormanspor - Hatay Büyükşehir Belediyespor arasında saat 14.00 Ankara M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Ligin ilk haftası Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki dev derbiye de sahne olacak. Fenerbahçe Öznur Kablo ve Galatasaray kadın basketbol takımları 4 Ekim Pazar saat 14.00’te İstanbul’da Metro Enerji Salonu’nda karşılacak.
 
Herbalife Nutrition Ltd. hakkında
  • “Daha sağlıklı ve mutlu bir dünya için” sloganını benimsemiş global bir beslenme şirketi olan Herbalife Nutrition, 1980’den bu yana başta kilo yönetimi, takviye edici gıdalar, sporcu beslenmesi ürünleri ve cilt bakımı ürünleri ile insanların yaşamlarını değiştirmeyi amaçlayarak tüm dünyada yetersiz beslenme ve obezite, yaşlanan nüfus, hızla artan kamu sağlığı maliyetleri ve her yaştan girişimcilerin sayısındaki artış gibi sorunlara çözümler sunmayı hedefliyor.
  • Çoğunluğu kendi tesislerinde üretilen üstün kaliteli ve etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış ürünleriyle, bağımsız distribütörlerinin bire bir danışmanlığı eşliğinde, müşterilerini daha sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını benimsemeye teşvik eden bir yaklaşımı olan Herbalife Nutrition'ın ürünleri 90’ı aşkın ülkede, yalnızca bağımsız distribütörler aracılığıyla tüketiciye sunuluyor.
  • Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları da gerçekleştiren Herbalife Nutrition, ihtiyacı olan çocuklara yeterli ve dengeli beslenme imkanı sunmak amacıyla Herbalife Nutrition Vakfını (HNF) ve vakıf bünyesindeki Casa Herbalife programlarını destekliyor.
  • Tüm dünyada 190'dan fazla seçkin sporcu, takım ve etkinliğin sponsorluğunu da üstlenen ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsoru olan Herbalife Nutrition dünya çapında yaklaşık 8 bin 300 çalışana sahip.
  • Türkiye’deki faaliyetlerine Herbalife International’a bağlı bir şirket olarak Mart 1998’de başlayan Herbalife International Ürünleri Ticaret Ltd. Şti., firmanın ürünleri konusunda tek yetkili şirket.

Üyelikleri:
  • Uluslararası Beslenme Destek Ürünleri Dernekleri Birliği (IADSA)
  • Doğrudan Satış Derneği (DSD)
  • ıda Takviyesi ve Beslenme Derneği (GTBD)
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2