20.02.2017

Kerem Bürsin'den koşuya teşvik

Kerem Bürsin insanları koşmaya teşvik etmek için yüzlerce katılımcıyla birlikte koştu.

Nike’ın insanları koşmaya teşvik etme amacıyla sporun keyif veren tarafını ön plana çıkardığı “Just Do It Sunday” koşusu ilk defa Kerem Bürsin’in ev sahipliğinde yapıldı.

Kerem Bürsin'den spora teşvik

Geçtiğimiz aylarda ilk kilometrelerini koşmaları için insanları motive etmek için pazar koşusuna çıkan Kerem Bürsin, bu kez Nike+ Run Club ile birlikte tasarladığı koşuda daha önce hiç koşmamış yüzlerce insanla birlikte ilk 5 km’lerini koştu.
kerem bursin nike koşusu
 
Yüzlerce katılımcıyla beraber koşan Bürsin; “Benim hayatta başarmak istediğim en büyük hedeflerden birisi etrafımdaki insanları bir şeyleri başarabilmeleri için motive edebilmek. Motivasyon benim için çok önemli çünkü o zaman farkında oluyorsunuz ve içinizdeki savaşçı ruh harekete geçiyor, sizi hedefinize taşıyor. Tek başına değil, bunu hep birlikte yaptığınız zaman aldığınız enerji ile her şeyi başarabilirsiniz. Sabahları güne sporla başlayarak, sporu hayatınızın bir parçası haline getirerek yaşamınızdaki değişimi başlatabilirsiniz” dedi.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Sabah koşmanın faydaları
Sabah koşmanın hem psikolojiniz hem de beden sağlığınız için birçok olumlu etkisi var. Sabah koşmanın faydaları Pudra.com’da.

Koşuya yeni başlayanlar için 5 tüyo
Koşu sporu yapmak, pek çok hastalığı önlediği gibi diğer kardiyovasküler egzersizlere oranla daha fazla kalori yakmanıza olanak sağlar ve ruh halinizi iyileştirir. Ancak koşuya başlamadan önce bu tüyolara dikkat!
Sabah koşusu yapabilmek için 9 altın kural
Sabah koşusu yapmanın çok zor olduğunu düşünüyor ve bunun için gerekli enerjiyi kendinizde bulamıyor musunuz? Güzel bir sabah koşusu için sizi motive edecek öneriler Pudra.com'da.

Kilo vermek için ne kadar yürümeli?
Zayıflamak için günde kaç adım atmak lazım? Ne kadar sıklıkta yürümek gerekiyor? Yürüyerek nasıl kilo vermebileceğinizi Pudra.com yazdı.


Etiket: kerem bürsin, nike, spor
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER