@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.03.2014

Madonna’nın egzersiz sırrı

Madonna hem spor hem de diyet konusunda son derece katı. Kendini sağlıklı ve formda olmaya adamış adeta. İşte Madonna’nın ilham veren egzersiz ve diyet planı…

Yaşına göre hep genç gösteren Madonna, bu haliyle her zaman etkileyici. Ama Madonna olmak o kadar kolay değil. Madonna olmak; disiplin, kendini adama, kararlılık ve motivasyon gerektiriyor.

Madonna’nın egzersiz sırrı
Getty Images Turkey

Madonna, beslenme ve egzersiz konusunun üzerine ciddiyetle eğiliyor. Hatta Madonna’nın, zayıf ve sıkı vücudunu koruma sevdasının, çocuklarının ve ilişkisinin de üzerinde olduğu düşünülüyor. Bu ne kadar doğru, bilinmez; ama şarkıcının deli gibi spor yaptığı, kendini bu işe adadığı bir gerçek!


Madonna’nın egzersiz planı


Madonna, egzersiz alışkanlığına sıkı sıkıya bağlı biri. Bu, evinin yanına kendi özel spor salonunu kurmasından belli. Haftada altı gün, günde üç ila dört saat kadar spor yapıyor. Çalışmasında; yüzme, koşma, bisiklete binme, ata binme, esneme hareketleri, pilates ve yoga gibi kardiyo egzersizleri var.

Ashtanga yoga, Madonna için tüm diğer egzersizlerin üstünde, en sevdiği çalışma. Bu yoga sayesinde vücudunda mükemmel bir değişim meydana geldi.

Madonna ayrıca günde en az 45 dakika tırmanış çalışması da yapıyor.

Şarkıcı, söz konusu olan sporsa, sınır tanımıyor. Power plate aletiyle de çalışıyor. Aletin titreşim özelliği, kaslarını güçlendiriyor ve kas kütlesini artırmaya yarıyor.

Madonna, spor konusunda kendi kendine yeten ve ehliyetli biri, bu nedenle spor yapmak için spor salonuna gitme gerekliliği hissetmiyor.


Madonna’nın beslenme planı


Madonna, diyet konusunda da son derece katı. Gazlı içeceklerden, işlenmiş gıdalardan, rafine şekerden ve diğer sağlıksız yiyeceklerden uzak duruyor. Uyguladığı katı beslenme kuralları sadece kendini değil aynı zamanda çocuklarını da bağlıyor. Çocuklar, annelerinin hazırladığı diyet programını uyguluyorlar.

Madonna, 1990 yılından bu yana makrobiyotik beslenme planı uyguluyor. Makrobiyotik beslenme, Japon yeme usulü üzerine kurulu bir sistem. Şarkıcı, Japon bir şef tuttu ve her gittiği yere kendisine yemek hazırlaması için şefini de götürüyor.

Madonna, iştah ve yeme isteğini ilahi bir güç sayesinde yenmiş gibi görünüyor. Gerçekten ilham verici!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER