@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.05.2012

Mindbody İstanbul ilk kez Türkiye'de

Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan Mindbody İstanbul, 8-9-10 Haziran'da Maçka KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleştirilecek. Etkinlikte yoga ve pilates alanında pek çok workshop ve seminer düzenlenecek.

Yoga ve pilates yapan ya da yapmak isteyen, uzman ya da amatör, 7’den 70’e herkesin katılabileceği bir etkinlik olan Mindbody İstanbul 2012, Ecofest İstanbul kapsamında 8-9-10 Haziran 2012 tarihlerinde Maçka KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleştirilecek.

Mindbody İstanbul ilk kez Türkiye'de

Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan Mindbody İstanbul etkinliğinde iki büyük çadır alanında gün boyunca Yoga ve Pilates seansları yapılacak. Amatör ya da profesyonel, daha önce yoga ve pilatesle tanışmış yada tanışmamış herkes belirlenen akış doğrultusunda kendisi için uygun seansa katılabilecek.

Konusunda profesyonelleşmiş ve dünya çapında tanınmış isimlerin vereceği workshop'lar, yaşam felsefesi alanında uzmanlaşmış isimlerin yöneteceği seminerler, kendini yogayla huzura kavuşturmak isteyen amatörleri profesyonel yoga uygulayıcılarıyla bir araya getirecek.

Katılımcılar arasında yerli ve yabancı yoga ve pilates okullarının, tüm dünyada bilinen ve takipçileri olan Yoga hocaları ve Ayurveda uzmanları yer alacak.

Katılımcılar, festival alanında kurulacak organik pazar ve standalarda alışveriş imkanı bulabilecek, spa çadırında masaj ile dinlenecek ve İstanbul’un en sevilen organik kafelerinde lezzetli yiyecek ve içecekleri tadarak hoşça vakit geçirebilecekler.

Ecofestistanbul.com


Etiket: yoga, festival
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER