Pudra.com 15.08.2014

Nike Run İstanbul ile koşmaya hazırlanın!

Nike'ın koşu sporunu yaygınlaştımak için yaptığı etkinlikler devam ediyor; 28 Eylül'de İstanbul'un iki yakası "Run Istanbul" koşusuyla bir araya geliyor.

Koşu sporunu yaygınlaştırmak için düzenlediği sıra dışı etkinliklerle dikkat çeken Nike, “Yakan İçin Koş” (Run for Your Side) sloganıyla düzenlenen Run Istanbul ile sporseverlere heyecan verici bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarını karşı karşıya getirecek koşuda, sporcular birincilik için mücadele edecek.

Nike Run İstanbul ile koşmaya hazırlanın!

28 Eylül’de İstanbul Caddebostan Sahil Alanı’nda başlayacak ve Bağdat Caddesi’nde devam edecek 7 km’lik Run Istanbul etkinliğinde en hızlı koşan kadın ve erkek koşucu 31 Aralık’ta Roma’da gerçekleştirilecek “Nike We Run Rome” koşusuna katılma hakkı kazanacak.

Run Istanbul koşusuna katılmak isteyenler, 14 Ağustos-21 Eylül 2014 tarihleri arasında nike.com/runistanbul adresinden ön kayıt yaptırabilir. Kesin kayıtlar ise 25 Ağustos tarihinden itibaren Nike Beyoğlu, Ortaköy Outrunner, Nike Bağdat Caddesi, Nike İstinyePark, Nike Akmerkez, Nike Palladium, Nike Akasya ve Nike Forum Marmara mağazalarından yapılacak.

Run Istanbul koşusuna kayıt ücreti 40 TL, öğrenciyse 20 TL. Kayıt ücretinin 10 TL’si, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Atletizmi Geliştirme Projesi’ne aktarılacak. Koşuya katılan sporseverler, Nike tarafından hazırlanan ve içinde dri-fit koşu tişörtü, koşucu numarası, performans ölçen çip gibi ürünlerin bulunduğu özel koşu paketine sahip oluyor.

Run Istanbul etkinliğinde geçtiğimiz yıl olduğu gibi yaklaşık 10 bin kişinin koşması bekleniyor. Herkese açık bu etkinliğe katılmak isteyenler, koşuyla ilgili detaylı bilgiye Nike Running Türkiye Facebook sayfası üzerinden ulaşabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER