@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.04.2016

Nike Women Victory Tour ile koşuya hazır mısınız?

Heyecan verici bir spor deneyimi yaşamak istiyorsanız, “Nike Women Victory Tour” koşusu 5 Haziran Pazar saat 9:34'de Caddebostan’da!

Nike, kadınları spor yapmaya teşvik eden sıradışı etkinlikleriyle geçtiğimiz yıl dünya çapında 200.000’den fazla kadını harekete geçirdi ve geçirmeye de devam ediyor. 5 Haziran'da gerçekleşecek “Nike Women Victory Tour” tüm kadınları heyecan verici bir deneyime davet ediyor.5 Haziran Pazar saat 9:34’te Caddebostan’da gerçekleştireceği 5K ve 10K’lık “NikeWomen Victory Tour” koşusunda binlerce kadın Bağdat Caddesi’nde koşacak.

Nike Women Victory Tour ile koşuya hazır mısınız?

İstanbul’un yanı sıra aralarında Rio de Janeiro, Şangay ve Los Angeles gibi şehirlerin de bulunduğu Nike Women Victory Tour, dünyanın en geniş kadın etkinlik serisi olma özelliğini taşıyor.
Bu yıl bireysel katılımın yanı sıra ilk kez ekip olarak da katılınabilen koşu, Bostancı Sahili’ndeki toplanma alanında başlayıp, Bağdat Caddesi boyunca devam edecek, katılımcılar hedeflerine göre 5km veya 10km parkularında koşabilecek.Nike Women Victory Tour ile koşuya hazır mısınız?
Koşu öncesinde ücretsiz hazırlık programlarını takip edebileceğiniz nike.com/istanbul üzerinden kaydınızı da yaptırabiliyorsunuz. Yarış tarihine kadar katılımcıları hedeflerine ulaşmaları için desteklemeyi amaçlayan Nike, NRC hazırlık koşuları ve NTC egzersiz antrenmanlarının yanı sıra kadınları motive edecek eğlenceli etkinlikler de düzenleyecek. Kaydolan her katılımcıya yarış tişörtü ve özel yarış kiti hediye ediliyor. Takım olarak kaydolan katılımcıları ise özel sürprizler bekliyor.
NikeWomen Victory Tour ile koşuya hazır mısınız?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER