@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.01.2014

Olimpiyatlardan esinlenen H&M Sport 2014 Go Gold Koleksiyonu

H&M Sport, İsveç olimpiyat giysilerinden esinlenen özel "Go Gold" kapsül koleksiyonu hazırladı. Koleksiyondan seçilen parçalar İsveç Olimpiyat ekibi tarafından da test edildi.

H&M Sport, Soçi 2014 Kış Olimpiyatları için İsveç Olimpiyat giysilerinden esinlenen özel bir kapsül koleksiyon oluşturdu. Koleksiyon, fonksiyonel spor giysilerden ve mükemmel casual parçalardan oluşuyor. Koleksiyondan seçilen parçalar İsveç Olimpiyat ekibi tarafından da test edildi.

Kolaylıkla katlanıp paketlenebilen hafif kuştüyü ceketlerde, hava alır koşu ceketlerinde ve hızlı kuruyan temel katlarda fonksiyonellik son derece önem taşıyor.

Koleksiyon, kadınlar için yuvarlak silüete sahip ve çift tarafı kullanılabilen kuş tüyü ceket, erkekler içinse klasik pilot ceketinin daha spor görünümle güncellenmiş versiyonunu da içeriyor. Koleksiyonda spor ayakkabılar, sırt çantaları ve güneş gözlükleri gibi aksesuarlar da yer alıyor.

Tasarım Başkanı Ann-Sofie Johansson “Go Gold koleksiyonu müşterilerimize, İsveç Olimpiyat takımıyla işbirliği içinde olan H&M tarafından tasarlanan giysilerden esinlenen Olimpiyat görünümünü yakalama şansı sunuyor. Parçalar yalnızca fonksiyonel değil, modaya da uygun. Kış sporları için mükemmel bir koleksiyon” diyor.

İsveçli yüzücü ve Olimpiyat madalyası sahibi Therese Alshammar ise “İsveç Olimpiyat takımındaki sporcular, Soçi 2014 için tasarlanan H&M giysileri konusunda giysilerin hem fonksiyonu hem de stili açısından son derece heyecanlılar.

H&M Sport’taki Go Gold koleksiyonu sayesinde Olimpiyat görünümünü hayranlarla paylaşabilmek ve tasarım sürecine katkıda bulunabilmek harika” diye belirtiyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2