@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.10.2014

Pippa Middleton'ın egzersiz ve diyet sırları

Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın kız kardeşi Pippa Middleton, sağlıklı ve fit görünümünü nasıl sağlıyor? Pippa egzersiz ve diyet sırlarını açıkladı.

Kraliyet düğünü hayranlarının bildiği gibi Pippa Middleton “rocking bod” tutkunu bir fitness fanatiği. Waitrose Weekend dergisinin yazarlarından olan Pippa, “Mind and Body” adlı yeni köşesinde okurlarıyla sağlıklı yaşamının sırlarını paylaşıyor.

Pippa Middleton'ın egzersiz ve diyet sırları

Pippa'nın sırrı; haftada 3-5 kez evde 30 dakika egzersiz yapmak, diyetlerden kaçınmak ve aşırıya kaçmadan yemek yemenin tadını çıkarmakmış! Bize mantıklı geldi, ne dersiniz?

Waitrose Weekend dergisindeki yazısına, “Ben sağlıklı yaşamın hiçbir şeyde aşırıya kaçmamakla ilgili olduğuna inanarak büyüdüm, bu yüzden egzersiz, dengeli beslenme, çikolata, cips ve nadiren bir kadeh şarap gibi bir parça yaramaz şeylerle sağlıklı yaşamayı kutluyorum.” şeklinde başlayan Pippa, şöyle devam etti. “Asla Dukan yapmadım, Atkins’i denemedim ya da haftanın yedi günü düzenli olarak egzersiz yapmadım. Ama sağlıklı seçimler yapmaya inanıyorum; beyaz ekmek, makarna gibi işlenmiş karbonhidratları minumum seviyede tüketmek ve porsiyonları mantıklı ölçülerde tutmak gibi.”

Pippa ayrıca egzersizin hem vücut hem zihin için önemli olduğunu da yazısında belirtmiş. “Biliyorum ki; 30 dakika koşu, bir saat yürüme ya da iyi bir tenis maçını içeren egzersiz programımı haftada en az üç, ideal olarak beş kez yapabilirsem, ruhsal durumumu ve enerjimi yükseltebildiğime inanıyorum. Üstelik uyku ve sindirim sistemime de yardımcı olacak. Bu nedenle hava veya iş durumun ne olursa olsun, bunu önceliğim olarak belirliyorum.”

Kişisel bir eğitmen ve diyetisyenle çalışan Pippa, bu ay köşesinde okurları için evde egzersiz programını, merdiven, duvarı itme, squat, plank gibi en sevdiği hareketleri paylaşıyor. Önümüzdeki aylarda ise sağlıklı yemek tariflerini ve egzersiz hareketlerini de anlatacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER