@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.06.2011

Pudra.com okurlarına özel Planet Gym'de %50 indirim!

Siz de kilo verme telaşındaysanız Pudra.com işinizi kolaylaştırmak için size harika bir fırsatı duyuruyor: Planet Lifestyle Club’tan Pudra okuyucularına özel yüzde 50 indirimle aylık üyelik satın alabilirsiniz.

Bugünlerde herkes diyette, kilo verme telaşında. Pudra.com işinizi kolaylaştırmak için size Bewell’den harika bir fırsatı duyuruyor: Planet Lifestyle Club’tan yüzde 50 indirimle, yani 350 TL yerine 149 TL’ye aylık üyelik satın alarak fit bir yaşama “merhaba” diyebilirsiniz.

Pudra.com okurlarına özel Planet Gym'de %50 indirim!

Muhteşem boğaz manzarası, zengin sportif ve sosyal aktiviteleri İstanbul’un ilk ve tek butik spor kulübü Planet Lifestyle Club’ta sporun mucizesini bir an önce keşfetmek için Pudra.com okuyucularına özel bu indirim fırsatından yararlanmak için acele edin.

Planet Lifestyle Club’taki avantajlarınız
Planet Lifestyle Club, hedefinize ulaşmanızda çok daha hızlı sonuç almanızı sağlamak üzere dizayn edilmiş Personal Training seansları; vücut yapınıza ve taleplerinize yönelik en uygun çalışma programları ve birebir takip ile yeni zinde ve canlı hayat hedefleyen sporseverlerin yıllardır bir numaralı seçimi.



Personal Training Sertifikası'na sahip uzman eğitmenleri, en kaliteli fitness ekipmanları ve cardio theater sistemi sunan Cardio makineleri ve sıcak ortamı ile Planet'te formda kalmak kolay.

Aylık üyelik kapsamında sunulan hizmetler:
  • Gym & Cardio
  • Stüdyo Dersleri (Pilates Matwork, Spinning, Yoga, Afro Cardio, Aikido)
  • Body Composition Test (Vücut yağ-kas olçümü ve cardio testi)
  • Kişiye özel “Egzersiz Programı”, sauna, buhar odası
  • Soyunma odaları (erkek ve kadınlar soyunma odalarında; toplam 12 adet duş, 2 adet sauna, 2 adet buhar, 2 adet de dinlenme odası bulunuyor)

  • Valet parking hizmeti.

    PLANET'E BİR AYLIK ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER