04.05.2015

Sağlık gurusu Julie Wilcox Türkiye'ye geliyor

New York’ta sağlık gurusu kabul edilen Julie Wilcox, 15-27 Mayıs tarihleri arasında Martı Hemithea Hotel’de “Doğada Sağlık” programını gerçekleştirecek.

Julie Wilcox, kişinin kendini iyi hissetmesi için, beslenmeden nasıl egzersiz yapması gerektiğine, yoga, nefes teknikleri ve meditasyona, spa bakımlarından faydalanma yollarına, bilmesi gerekenleri planlayan ve öğreten bütünsel bir program sunuyor. Sonuç olarak ruhun tam olarak gençleşmesini amaçlıyor.

Sağlık gurusu Julie Wilcox Türkiye'ye geliyor

Julie Wilcox, 15-27 Mayıs tarihleri arasında Martı Hemithea Hotel’de bir “Doğada Sağlık” programı gerçekleştirecek. Wilcox'un kendi geliştirdiği yoga; egzersiz ve özel beslenme ile ruh ve beden dengesini bulmayı hedefleyen yenilikçi metodu baharda yenilenmek isteyenler için harika bir fırsat.

Marmaris'in eşsiz doğasında yoga ve egzersiz

Hisarönü Körfezi’nin eşsiz doğasında gerçekleşecek program, sıkılaşmak, zayıflamak, esnemek ve sağlıklı yaşamak isteyenler için hazırlanmış. Program dahilinde trekking, yoga ve egzersizler, özel masajlar ve Wilcox’un hazırladığı yemek menülerini içeren 2 ila 6 gecelik konaklama paketler yer alıyor.

Ünlülerin hocası

Ivanka Trump, Ali Hilfiger gibi ünlü öğrencileriyle bilinen Wilcox, New York başta olmak üzere dünyanın farklı şehirlerinde binlerce kişiye yoga, beslenme ve egzersiz konusunda koçluk yapıyor. Dijital platformu www.juliewilcoxmethod.com ile tüm dünyadan spor ve sağlık meraklılarına ulaşan guru, bu yolla sağlıklı yaşam yaklaşımını destekleyen egzersizleri, yoga çalışmalarını ve yemek tariflerini geniş kitlelere sunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER