@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.04.2015

Selülitlerden kurtulmak için 6 egzersiz

Her yaştan kadında görülebilen selülit özellikle yaz aylarında mutsuzluk sebebimiz oluyor. İnatçı selülitleri azaltmak için Pudra.com’un 6 egzersiz önerisini evde deneyebilirsiniz.

Selülitlerden kurtulmak için 6 egzersiz popo kalca egzersiz 1
1/8
Hepimizin vücudunda yağ hücrelerini ayıran ve yağ hücrelerini derimize bağlayan bağ dokuları var. Kadınlarda bağ dokusunun bal peteği şeklinde bir yapısı var, bu nedenle dışarıdan bakıldığında deri altında pütürlü bir yüzey gibi görünüyor. Erkeklerde selülite çok daha az rastlanıyor, çünkü erkeklerde bağ dokusunun dikey bir yapısı var.

Selülit, genç kızlardan ileri yaşlardaki kadınlara kadar her yaşta görülebilen bir sorun. Ne zaman ortaya çıkacağı belli olmuyor ve yaş ilerledikçe de durum kötüleşiyor. Yaşımız ilerledikçe bağ dokusu kalınlaşırken derimiz inceliyor. Bu, selülitin daha belirgin olmasına sebep oluyor. Bağ dokusunu güçlendiren egzersizleri yapmak, selülitlerden kurtulmak için bir yöntem. İyi bir sonuç almak için selülit giderici egzersizleri haftada 3 gün 15’erlik setler halinde yapmak gerekiyor. Egzersizlere başlamadan önce yürüyüş, jimnastik veya pedal çevirme hareketi yaparak kaslarınızı ısıtabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2