Pudra.com 27.04.2012

Sportmen annelere en güzel hediye

Anneler Günü’ne kadar Life Fitness’ın yeni ev tipi koşu bandı F1 Smart’ı satın alanlar; Personal Training danışmanlığı, Anneler Günü’ne özel stüdyo dersleri ve anne ile baş başa yemeğin olduğu iki kişilik programa konuk olacaklar.

Life Fitness, Anneler Günü için farklı bir hediye konsepti oluşturdu.

Sportmen annelere en güzel hediye

Anneler Günü’ne kadar Life Fitness’ın yeni ev tipi koşu bandı F1 Smart’ı satın alanlar; Personal Training danışmanlığı, Anneler Günü’ne özel stüdyo dersleri ve anne ile baş başa yemeğin olduğu iki kişilik bir programda Life Fitness’ın konuğu olacaklar.

Etkinlikler Sports International’ın İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin’deki kulüplerinde gerçekleştirilecek ve tesisler tam gün kullanılabilecek.

Markanın ev tipi fitness kategorisindeki en iddialı modeli olan F1 Smart koşu bandı; evde egzersiz deneyimini çok fonksiyonlu, eğlenceli ve sosyal kılan birçok özelliğe sahip.

Anneler ve elbette evdeki tüm bireyler F1 Smart ile iPhone/iPod uyumuyla diledikleri müzik playlistleriyle egzersizini yapabilecek, Virtual Trainer aplikasyonu ile dünyadaki popüler Fitness egzersizlerini takip edip cihazına yükleyebilecek, daha önce yaptığı egzersiz kayıtlarını saklayıp gelişimini görecek hatta dilerse online fitness arkadaşları edinip çalışma ve tavsiyelerini onlarla paylaşabilecekler.

F1 Smart’ın iPod ve iPhone şarj etme ve Energy Saver butonu ile kapalı durumda oluşan enerji kayıplarını % 90’a varan oranlarda azaltma gibi çevre dostu özellikleri de var.

Lifefitness.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER