Pudra.com 10.10.2011

Taxim Pilates şehrin kalbinde

“Şehrin kalbinde pilates” sloganıyla çıkan Taxim Pilates; zinde, sağlıklı ve stresten uzak kalmak isteyenlere butik hizmet veriyor.

Sizi butik bir pilates salonuyla tanıştırıyoruz: Taxim Pilates. Belki aranızda burayı bilenler vardır. Çünkü Nisan 2010’dan bu yana hizmet veriyor Taxim Pilates. Biz, şimdi zinde, sağlıklı ve stresten uzak kalmak, yaşamını çok daha işlevsel bir hale getirmek isteyenlere biraz anlatalım burayı.

Taxim Pilates şehrin kalbinde

“Şehrin kalbinde pilates” sloganıyla çıkan Taxim Pilates’in iki büyük, bir küçük pilates salonu ve bir özel ders odası bulunuyor. Özel dersler, düet (iki kişilik) dersler ve en fazla dört kişiden oluşan grup dersleri yapılıyor.

Taxim Pilates stüdyosunda türünün en gelişmiş modeli olan Stott Pilates’in V2 Max PLUS; Reformer, Tower, Spine Corrector ve Chair ekipmanı kullanılıyor. Aletler, bel ve boyun fıtığı olanlar, omurgada eğrilik ve ortopedik sorunları olan kişiler için güvenli çalışma olanağı sağlıyor.

Hamile pilatesi
Pilates günümüzde hamilelik sırasında ve sonrasında doktorlar tarafından ciddi anlamda tavsiye ediliyor. Ayrıca hamile kalmak isteyenler için olumlu yönde etkileri olduğu biliniyor. Taxim Pilates’te hamileler için aletli, minder pilates ve nefes egzersizlerinden oluşan özel programlar hazırlanıyor.

Özel rahatsızlıklar
Taxim Pilates’te osteoporoz, skolyoz ve meme kanserli kişiler için güçlendirici, destekleyici ve rahatlatıcı egzersizlerden oluşan pilates dersleri yapılıyor.

Taxim Pilates’te ders ve paket ücretleri


Reformer aletli pilates:

Tek ders
Özel: 120 TL
Düet: 80 TL
Grup: 70 TL

8’li paket
Özel: 880 TL
Düet: 560 TL
Grup: 480 TL

16’lı paket
Özel: 1600 TL
Düet: 1040 TL
Grup: 880 TL

Taxim Pilates adres: Şehit Muhtar Cad. Cemali Apt. 22/4 Talimhane, Taksim – İstanbul
Telefon: 0212 235 33 08


Etiket: spor, pilates
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER