Pudra.com 09.08.2012

Ünlü yoga ve meditasyon terapisti Claire E. Diab İstanbul'da

Claire Diab'in "Yaşamınızı Sonsuza Dek Değiştirecek Bir Ruhsal Uyanış" adlı semineri, Ebru Şinik organizasyonu ile 8 Eylül’de Kemer Counrty-Orman Evi'nde gerçekleşecek.

Türkiye'de ilk kez 8 Eylül 2012'de gerçekleşecek "Yaşamınızı Sonsuza Dek Değiştirecek Bir Ruhsal Uyanış" semineri, her katılımcıya daha sağlıklı, uzun ömürlü olmalarını sağlayacak ve kişisel gelişimlerini artıracak sınırsız bir enerji pınarından nasıl faydanabileceklerini öğretmeyi amaçlıyor.

Ünlü yoga ve meditasyon terapisti Claire E. Diab İstanbul'da

Dünyaca ünlü yoga ve meditasyon terapisti Claire E. Diab, seminer sırasında kendiniz ve dış dünyanız arasında dengeli bir ilişki kurabilmenin sırlarının yanı sıra hem evinizde hem iş yerinizde uygulayabileceğiniz çok etkili teknikler öğretecek.

Bedensel/zihinsel sağlık ve zindelik tekniklerini eğlenceli ve herkes tarafından kolaylıkla uygulanabilir hale getirmedeki başarısıyla ün kazanan Claire Diab, günümüz yoga uygulayıcısı için "Çağdaş Yoga" adını verdiği ve sadece tecrübeli yoga uygulayıcıları tarafından değil yogaya yeni başlayanlar tarafından da rahatlıkla uygulanabilen özgün bir tarz geliştirdi.

Claire E. Diab Amerika Birleşik Devletleri'nde ve diğer birçok ülkede 25 yılı aşkın bir zamandır eğitmenlik yapan uluslararası bir yoga terapisti, fitness ve sağlık/zindelik uzmanı ve spiritüel konuşmacıdır.

Diab, kendisinin de eğitim verdiği yoga, meditasyon, beslenme ve bedensel&zihinsel sağlık ve zindelik konularında uzmanlık sertifikası veren 'yoga eğitimcisi yetiştirme okulu' olan Amerikan Yoga Akademisi'nin kurucusudur. Bütünsel sağlığın dünyadaki en tanınmış ve en büyük liderlerinden biri olan Dr. Deepak Chopra ile birlikte 18 yıldır yoga ve meditasyon öğreten Claire Diab, Chopra Üniversitesi Yoga Eğitimcisi Yetiştirme Programı’nın direktörü olup, Seton Hall Üniversitesi Asya Çalışmaları bölümünde profesör unvanı ile ders veriyor.

Amerika'da Ulusal Profesyonel Kadınlar Derneği’nin "2012 yılı Yönetici ve Profesyonel Kadını" konulu ödülünü de almaya hak kazananan, yoga el kitapları, sağlık ve zindelik kılavuzları yazan Claire Diab’ın ayrıca dünya çapında 7 yoga DVD'si bulunuyor.

Program:

08.00-08.45 Açılış konuşması: "Sağlık ve zindelik ve başarının gerçek anlamı"

08.45-10.15 Günümüz yogisi için yoga dersi

10.15-10.40 Çay molası

10.40-12.00 "Nefes-Egzersiz-Meditasyon" sözünden hareketlei etkili nefes alma teknikleri, meditasyonun yararları ve meditasyon tekniği

12.00-12.15 Çay molası

12.15-13.00 İşyerinde Yoga, İç ve dış dengenin sağlanması ve korunması için etkili teknikleri




Etkinlik bilgileri:

· Etkinlik bedeli 350 TL’dir.

· Kayıt için: iletisim@ebrusinik.com

· Program her seviye ve her yaş grubuna açık ve etkinliğe katılım için daha önce yoga dersi almış olma şartı aranmıyor.

· Etkinlik boyunca simultane tercüme hizmeti verilecektir.

· Katılımcıların yoga mat’larını getirmeleri gerekiyor. Arzu edenlere plaj havlusu sağlanabiliyor.

· Etkinlik açık havada çimenler üzerinde gerçekleştirileceğinden, güneş ışığından rahatsız olabilecek katılımcıların güneş gözlüğü bulundurması ve rahat giysiler ile katılım önerilir.

· İkram: Mini çavdar ekmeğinde peynir, salatalık ve domatesli sandviç; mini tam buğday ekmeğinde kurutulmuş domates ve kaşar peynirli sandviç; ceviz ve fındık; kuru incir ve organik kayısı; bitki çayları, yeşil çay, zencefilli çay, soda ve su.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER