@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.06.2013

Ünlülerin de selüliti var!

Selülitle mücadeleye devam ama onu hayatımızın kabusu haline getirmek yok! Çünkü kadınların en güzel, en sportif, en zayıfının bile selüliti olabiliyor. İşte selüliti olan ünlüler...

Selülit meselesi hep sorun olagelmiştir. Ama biz kadınlar biliyoruz ki selülit bir kadın bedeni gerçeği.

Spor yaparak, bol su tüketerek, kilo vererek, selülit karşıtı ürünler kullanarak selüliti azaltmak mümkün. Ama selülit dediğimiz şey, birkaç hareketsiz günle, biraz yediklerimizi fazla kaçırınca, hafif kilo alınca tekrar beliriveren bir şey.

Selülit konusu, bunu takıntı haline getirenler için hayatı kabusa çeviren bir dert olsa da hadi gelin, biraz kendimizi rahatlatalım. Nasıl mı? Tabii ki ünlülere bakarak...

Her zaman harika fizikleriyle görmeye alışık olduğumuz ünlülerin de objektiflere o portakal kabuğu görünümlü bacaklarıyla yakalandıkları olmuş. Belki her zamanki harika görünümleri Photoshop'un marifeti de olabilir. Her birlikte görelim, kadınların en güzel, en sportif, en zayıfının bile selüliti olabileceğini görüp, selüliti hayatımızın en büyük derdi olmaktan çıkaralım.

Selülit azaltılabilir ve kontrol altına alınabilir ama "tamamen" yok edilemez maalesef... Yine de "selülitle mücadeleye devam!" diyenlerdenseniz selülitle baş etme yolları yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

Selülitin en büyük ilacının spor olduğunu unutmadan selülit gideren 3 hareketi de uygulamalısınız.



Selüliti olan ünlülerin fotoğrafları için galeriye tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2