Pudra.com 27.10.2011

Yoga Rooms'ta ücretsiz "Herkese Yoga" etkinliği

Yoga Rooms, 19 Kasım Cumartesi günü herkesi ücretsiz olarak gerçekleştirilecek yoga etkinliğine davet ediyor. Etkinlikte, Yoga Rooms eğitmenleri kendi ders stillerini anlatacak ve demo dersler yapacaklar.

Açıldığı 2009 yılından bu yana farklı yoga stillerini Anadolu yakası sakinleri ile buluşturan Yoga Rooms, 19 Kasım Cumartesi günü “Herkese Yoga” etkinliğinde sizleri bekliyor.

Yoga Rooms'ta ücretsiz

Geçtiğimiz Eylül ayında Bağdat Caddesi Selamiçeşme’deki yeni yerine taşınan stüdyoda haftanın her günü, konusunda deneyimli ve sertifikalı eğitmenler tarafından hatha yoga, ashtanga, kundalini, vinyasa flow yoga dersleri veriliyor. Değişik stillerdeki yoga derslerinin yanı sıra hamile yogası, anne-bebek yogası, çocuk yogası ve +60 gümüş yıllar yogası ve mat pilates dersleri de verilen Yoga Rooms'ta ayrıca masaj, aromaterapi, ayurveda çalışmaları, nefes dersleri ve reiki seminerleri de yapılıyor.

19 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan “Herkese Yoga” etkinliği çerçevesinde Yoga Rooms eğitmenleri kendi ders stillerini anlatacak ve demo dersler yapacaklar. Bu etkinlik herkese açık ve ücretsiz.

Etkinlik programını www.yogarooms.com.tr sitesinde görebilirsiniz.

Yoga Rooms
Bağdat Cad. Emek Apt.
No: 179/1 Kat: 3
Selamiçeşme - İstanbul
Tel: 0216 336 00 10 - 0554 535 76 86


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER