› 
 › 
Pudra.com 10.01.2012

2012'nin yeni trendi: 3 boyutlu efektlerle canlanan duvarlar

2012 yılında evinizin dekorasyonunda ilgi çekici farklılıklar yaratmak istiyorsanız Kütahya Seramik’in 3 boyutlu ve ilginç tasarımlı koleksiyonunu deneyebilirsiniz.

Dekorasyonda bu yılın en çok öne çıkan özelliklerinden biri duvarların 3 boyutlu ve ilginç tasarımlı olması. Kütahya Seramik’in yeni koleksiyonunda en çok mermer görünümlü ürünler yer alıyor. İsteğe göre mermerler mat veya polish özellikli olanı yapılabiliyor.

2012'nin yeni trendi: 3 boyutlu efektlerle canlanan duvarlar

Kütahya Seramik’in doğal taş dokulu karoları 2012’de çok popüler olacak gibi. Duvar karolarında 75x25 ile yeni bir boyut uygulanıyor ve yeni bir teknikle karo zemini üzerinde kot farklılıklarına yer verilerek üç boytlu bir etki yaratılıyor.

Kütahya Seramik’in Shine, Cube ve Illusion serisi rölyefli dokuları sayesinde karo üzerine düşen ışığın yansımalarını mekana yansıtıyor. Metalik yapıya sahip Shine, Cube ve Illusion serileri, farklılık arayanların tercihi olabilir.

Origitile serisinde yer alan Majesty, Callacatta ve Pulpis serisi karoları ise 2012’de doğanın huzur veren atmosferini mekanlara yansıtıyor. Bu seri mermeri farklı tasarımlarla sergiliyor.

Detaylı bilgi için :
www.kutahyaseramik.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER