› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.12.2011

Bahçenizde bahara yer açın!

Bahar ayları için şimdiden hazırlık yapmalısınız. Bahçenize ya da saksıya ekeceğiniz soğanlar baharda sizi dünyanın en mutlu insanı yapacaklar. Cem Botanik'in sahibi Ayşe Şirin Pudra.com'a soğanlı bitkilerle ilgili harika bilgiler verdi.

Bahçenizde bahara yer açın! sogansi bitkiler 1
1/13
Sonbahar dönemi soğanlı bitkilerin dikim zamanıdır. Siz de bahara rengarenk laleler, nergisler, sümbüller ve çiğdemlerle girmek istiyorsanız, bahçenizde bu güzel çiçeklerin soğanlarına şimdiden yer açın!

Çiçek soğanları mevsimlikten çok yıllık bitki grubuna girerler ve bu bitkiler rahatlıkla çoğaltılabilirler. Bahar aylarında bahçelerdeki iş yoğunluğunun çok olduğunu düşünürsek sonbaharda dikilen soğanların bahara girerken sürpriz bir şekilde çiçek açmaları bahar sevincini bir an önce yaşamaya başlamanızı sağlayacaktır.

Soğanlar kış aylarında bakım gerektirmez. Hatta eksi 15 dereceye kadar soğuktan etkilenmeyen tek mevsimlik çiçek gruplarıdır. Fazla su istemezler. Toplam su ihtiyaçlarını yağmur yolu ile yeterince karşılarlar. Her iklimde rahatlıkla yetişirler. Renk ve tür çeşitleri çoktur. Çiçek soğanları hastalık ve zararlı riski pek taşımazlar.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2