› 
 › 
Pudra.com 12.10.2011

Banyolara sessiz çözümler

Sessizlik konusunda iddialı olan ''Creavit Gömme Rezervuarlar'' hem banyonuzdaki fonksiyonelliği hem de estetik görüntüyü arttırıyor.

Banyolarda yarattığı yaratıcı ve estetik çözümlerle evlerinizin şıklığını tamamlayan Creavit, gömme rezervuar grubunu tüketicileriyle buluşturuyor. Akılcı tasarımlarıyla banyolarda yer kazandıran gömme rezervuarlar yenilikçi duruşlarıyla da banyolarınızın havasını değiştiriyor. En küçük banyoları bile rahatlatan gömme rezervuar uygulamaları ile banyonuz daha işlevsel ve konforlu bir hale geliyor.

Banyolara sessiz çözümler

Duvar içine gömülen yapısı sayesinde dış yüzeyde oldukça ince bir form yakalayan gömme rezervuarlar banyonuza yer kazandırırken estetik bir görünüm de sağlıyor. Özellikle Ultra sessiz doldurma fonksiyonu ile dikkat çeken üründe yer alan 3 lt ve 6 lt iki farklı su boşaltım fonksiyonu su tasarrufuna yardımcı oluyor.

Türkiye’de ilk ve tek olan “vida kullanmadan takılabilen panel bağlantı şablonu” ürüne kolay montaj ve kolay kullanım avantajları kazandırıyor. Sular kesildiğinde rezervuar içindeki suyun şebekeye geri dönmemesi ve kendi kendini temizleyen valf mekanizması da Creavit gömme rezervuar grubunun dikkat çekici diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Gömme rezervuarların kumanda panelleri de özgün modelleri ve kişiye özel tasarım özelliğiyle benzerlerinden ayrılıyor. Banyonuzun şıklığını tamamlayan kumanda panellerinin Ufo, Drop, Ore modelleri özel renk, kaplama ve buton seçenekleriyle dikkatleri çekerken istenen renk ve desende uygulama yapılmasına imkan veren Design modeli banyonuzu kişiselleştirmenize yardım ediyor.

Gömme Rezervuarlar: 150-500 TL
Kumanda Panelleri: 30-250 TL arasında ürün özelliklerine göre değişen liste fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

www.creavit.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER