› 
 › 
Pudra.com 13.01.2012

Bosch Logixx 8 Sensitive kurutma makinesi çok pratik

Çelik renkli tasarımıyla göz kamaştıran Bosch Logixx 8 Sensitive hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi, "Süper Kısa 15 Dakika" kurutma programıyla zamandan kazandırıyor.

Bosch Logixx 8 Sensitive hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi, çelik yüzeyinin parlaklığı ve şıklığını evlere taşımanın yanı sıra sahip olduğu "Süper Kısa 15 Dakika" programı sayesinde çamaşırları sadece 15 dakikada kurutuyor. Bu sürede tam 2 kiloluk çamaşır; yani ortalama beş, altı adet gömlek ya da gömlek gibi ince kumaşlı bluz ve tişört kullanıma hazır hale geliyor.

Bosch Logixx 8 Sensitive kurutma makinesi çok pratik

Beyaz eşyada tasarım ve şıklık ile fonksiyonelliği bir arada sunan bu makine, üstün teknolojisi ile çamaşırları koruyor, ütüye hazır hale getirerek son derece kolay ütülenmesini sağlıyor. Bu özellik de özellikle ütü yapmayı sevmeyen ve ütü dolayısıyla zaman kaybeden herkesin hayatını çok kolaylaştırıyor.

Makine çamaşırın türüne göre özel programlar seçiyor
Bosch Logixx 8 Sensitive, DuoTronic kurutma teknolojisi sayesinde çamaşırın nemini algılayıp her aşamada nem ve ısı kontrolü yaparak, kurutma süresini otomatik olarak ayarlıyor. Böylece çamaşırlarınızın dokuları zarar görmemiş, neredeyse hiç kırışmamış ve yumuşacık kalarak kurutuluyor. "Mix", "Spor giysiler", "Yünlüler-Sepette Kurutma", "Kuş Tüyü", "Süper Kısa-40'" gibi özel programları sayesinde de çamaşır türüne ve özelliğine uygun kurutma imkanı sağlıyor.

Detaylı bilgi için: www.bosch-home.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER