› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.09.2011

Container, bir tasarım konteyner'ı

Nişantaşı Şakayık sokaktaki tasarım üssü Container, modadan mimariye, tasarımın her alanında özgün eserler veren tasarımcıların eserlerini satıyor. Puflar, aydınlatmalar, dekoratif objeler ya da ikonik ayakkabılar... Hepsi özgün, hepsi harika.

Tasarımın her türlüsü... Mimarlardan, moda tasarımcılarına kadar tasarıma bulaşmış her türlü disiplinden örnekler bulabileceğiniz bir tasarım dükkanı bugünkü yazımızın konusu. Nişantaşı Şakayık sokaktaki Container, moda, sanat, mimari ve tasarımı ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor! Dünyaca ünlü mimarlar ya da adını ilk defa duyduğunuz genç tasarımcılar... Kim olduklarını önemli değil. Önemli olan tasarımda özgün eserler vermiş olmaları.

Container, bir tasarım konteyner'ı
Unseen Products'ın saf yünden yapılan keçe pufları

Biblolar, puflar, lambalar, ayakkabılar... Aklınıza gelebilecek her türlü tasarım objesi zevkli bir gözün seçimiyle bir araya getirilmiş. Rem Koolhaas'ın United Nude markalı ayakkabıları, Tom's Drag'in dekoratif objeleri ya da Mary Rose Young'un rengarenk seramik-porselenleri... Listede ayrıca Unseen Products'ın saf yünden yapılan ve tasarımsever herkesin hayranlığını kazanan keçe pufları ile Design Elena'nın el yapımı lambaları da yer alıyor.

Sadece tasarıma odaklandığınız bu dükkanda her şey hayata biraz daha renk katmak için...

Container
Şakayık Sokak 59/A, Nişantaşı
Pazar hariç her gün 9.30-19.00 arası açık.
Tel: 0212 233 44 88


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER