› 
 › 
Pudra.com 07.02.2012

Creavit'ten farklı bir banyo yorumu: Soho

Creavit, banyo mobilyalarına "Soho" koleksiyonu ile farklı bir yorum getiriyor. Adını New York’un Manhattan adası üzerindeki Soho'dan alan Creavit banyo mobilyaları, şıklığı seçenlerin gözdesi olacak gibi görünüyor.

Creavit banyo mobilyalarının yeni Soho koleksiyonu, beyaz ve cappucino lake olarak iki ayrı renkte üretilirken, siyahın zarif dokunuşuyla bambaşka bir havaya bürünüyor. Aynı zarafet granit lavabo modülünde de ön plana çıkıyor.

Creavit'ten farklı bir banyo yorumu: Soho

Soho, aynı zamanda üç ayrı bölümü uyum içinde bir arada sunuyor. Lavabo modülü 85x120x50 cm ile 85x90x50cm ebatlarında ve hem tezgah altı lavabosu hem de yavaş kapanan çekmece sistemiyle fonksiyonel bir görünüm sunuyor. Çift kapaklı ve aynalı üst modül, banyoda kullanılacak her türlü malzemenin yerleştirilmesine uygun özellikte.

Takımı tamamlayan boy dolabı ise 165x45x42 cm ebadında iki ayrı bölümden oluşuyor. Alt bölmede düşer kapak içinde yer alan sepet kadar üst bölmedeki raflar da büyük kullanım kolaylığı sunuyor. Kapakların kulpsuz olması son dönemin trend özelliği. Üstelik parlak lake yapısıyla her zaman temiz ve hijyenik bir görünüm vaat ediyor.

Soho, asma bir ürün. Bu da montaj ve kullanımda kolaylık anlamına geliyor. Üstelik Soho, 90 ve 120 cm’lik iki ayrı boyutta üretiliyor. Dolayısıyla ister geniş ister kompakt olsun, her banyoya uyan bir Creavit Soho banyo mobilyası bulunuyor.

www.creavit.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER