› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.07.2013

Dekorasyon severler: Evdebir.com tam size göre

Artık her şey elimizin altında olsun istiyoruz. Dekorasyon alanında harika ürünler bulabileceğiniz evdebir.com yeni bir alışveriş sitesi. Siz de seveceksiniz.

Yaşam alanlarımız giderek birbirine benziyor. Aynı tonlarda boyanan evler, moda diye alınan aksesuarlar, bir anda karar verilen dekorasyon ürünleri... İnsan kullanmaya başlayınca sıkılıyor; evine, ofisine hep bir yenilik katmak istiyor. İşte dekorasyon konusunda farklı ürünleri oturduğumuz yerde ayağımıza getiren alışveriş sitelerini bu yüzden seviyoruz.

Dekorasyon severler: Evdebir.com tam size göre

Evdebir.com dekorasyonu hayatının merkezine koyan kadınlar tarafından kurulmuş bir site. Mobilyadan tekstile, aydınlatmadan mutfak eşyaları kadar farklı başlıklarda yüzlerce ürün sunuluyor. 'Exclusive' bölümünde el yapımı ürünler, sanatçılardan eserler ve özel tasarım objeler bulabilirsiniz.

Neil Cohen, Karim Rashid, Sean O'Hara, Wei Young, Tim Coffey, Kelly Rae Roberts, Caroline Simas, Daphne Brissonet, Terri Conrad gibi ünlü tasarımcıların elinden çıkan dekorasyon objeleri insana "hepsini almak istiyorum" dedirtiyor.

İster fikir almak, ister ihtiyaçlarınızı karşılamak isterseniz de sadece keyifli bir alışveriş molası vermek için evdebir.com'a ziyaret edin. Eminiz siz de beğeneceksiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER