› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.07.2013

Dekorasyonda 2013 trendleri

Giyim modasında olduğu gibi dekorasyonda da her yıl yeni trendler belirleniyor. 2013 yılının dekorasyon trendlerine dair ilham verecek örnekler Pudra.com’da.

Evlerimiz de kıyafetlerimiz gibi tarzımızı göstermenin en önemli araçlarından biri. Dolayısıyla ufak da olsa sezon trendlerine uygun değişiklikler yapmak, kendimizi ifade etmemize yardımcı olacaktır. Hem farklılık yaparak evimize yeni bir ruh katmış oluruz hem de dekorasyon modasına ayak uydurabiliriz.

2013’ün dekorasyon trendlerine baktığımızda tıpkı kıyafet modasında olduğu gibi yeşil öne çıkıyor. Özellikle de zümrüt yeşili. Diğer bir renk ise lacivert. Bu renkle ve uygun objelerle evlere marine etkisi katmak mümkün.

Sıra, evi süslemeye geldiğindeyse, pirinçten yapılan dekoratif süs, lamba, çerçeve gibi objeler oldukça revaçta.

Bu sezon, dekorasyona romantizm katan detay ise dantel. Perdelerde, yatak örtülerinde, yastıklarda bolca kullanılıyor.

Söz konusu olan evin duvarlarıysa, süslü ve hareketli duvar kağıtları tercih ediliyor bu sezon.

Diğer bir yandan doğallık temasının da 2013 dekorasyon trendlerine hakim olduğunu söylemeliyiz. Bej rengini duvarlarda ve koltuklarda kullanarak aydınlık mekanlar yaratabiliriz. Doğal ahşap tonlarında mobilyalarla da bu aydınlık görünümü tamamlayabiliriz. Hayvan baskılı yastık, halı ve sandalye gibi parçalarla da vahşi bir hava yaratmak mümkün evlerde.

Eğer bu trendleri nasıl uygulamanız gerektiği konusunda aklınızda sorular oluştuysa, Pudra.com’un hazırladığı 2013 dekorasyon trendlerine uygun örneklere göz atmanızda fayda var.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2