› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.08.2013

Dekorasyonda 2013’ün trend renkleri

Dekorasyonda da giyim modasında olduğu gibi, her yıl sezon renkleri belirleniyor. Siz de bu renkleri öğrenmek ve uygulamaya dair fikir edinmek istiyorsanız, sezonun trend renklerini Pudra.com’da bulabilirsiniz.

Giyim modasında her sezon yeni renkler belirlenir ve trend olur da, dekorasyonda olmaz mı? Moda olan her şeyi takip etmek istiyor ya da daha önce denemediğiniz renkleri kullanarak evinizde değişiklik yapmak istiyorsanız, işte doğru adrestesiniz.

Bu yılın dekorasyondaki en gözde renkleri zümrüt yeşili ve koyu lacivert. Bu iki renkten dekorasyonda 2013 trendleri yazımızda daha önce bahsetmiştik. Ancak o kadar popüler renkler ki, her haberimizde yer almayı hak ediyorlar.

Mor, bu sezondan önce o kadar yaygın kullanılmasa da, artık kendini dekorasyon renkleri arasına kabul ettirdi. Özellikle yatak odalarında kullanarak ortama romantik bir hava katabileceğiniz mor rengini, evinizde her detayda fark yaratmak ve dikkat çekmek için rahatlıkla her alanda kullanabilirsiniz.

Evlerinizde canlılık ve enerjiyi ise turuncu ile bulacaksınız. Yatak odalarınızda çok fazla kullanmamanızı önereceğimiz bu rengi her gördüğünüzde, içinize güneş doğacak sanki.

Bu sezon turuncu ve mor gibi capcanlı renklerin dışında, daha naif, soft ve doğal tonlar da gözde. Bir yanda açık sarı, diğer yanda beyaz ve bej tonları. Evizinde bu renklere yer verdiğinizde, açık sarıyla da, beyaz ve bej tonlarıyla da içinizin ferahlayacağından eminiz. Beyaz ve bej tonları her zaman tercih edildiği için açık sarıyı, yapacağınız en yakın zamandaki değişiklikte kullanmanızı öneririz.

Son olarak da kahverengi göze çarpıyor bu sezon. Özellikle deri mobilyalarda ve deri detaylarda kullanılan kahverengi, topraktan gelen doğallığı evlerinize getiriyor.

Bu renkleri uygulamaya dair fikir edinmek isterseniz, Pudra.com’un hazırladığı 2013 dekorasyon renk trendleri adlı konuda yer alan uygun örneklere göz atabilirsiniz.



Havalar soğumadan evlerde değişiklik yapmanın zamanı geldi bizce. Haydi durmayın, fikirleri kapın ve uygulayın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2