› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.09.2013

Dekorasyonda sonbahar teması

Sonbaharı iyice hissetmeye başladığımız şu günlerde, evlerimizde de sonbahar havası esse fena olmaz. Evinizde sonbahar etkisi için ilham verici örnekler...

İZLE: EVİ SICAK GÖSTEREN RENKLER👇 

Yaz bitti, hatta sonbaharın ilk günlerini geride bıraktık bile. Bazılarınızın "maalesef" dediğini duyar gibiyiz, ama her mevsim kendi içinde kendi güzelliklerini barındırır; bunu da göz ardı etmemek lazım.

Cıvıl cıvıl, hareketli bir dönemin ardından hem doğa hem de insan sonbaharın o dinginliğiyle birlikte bir yavaşlama ve dinlenme dönemine giriyor.

Evinde de bu dinginliği arayanlardansanız, dekorasyonda yapacağınız bazı ufak değişikliklere ihtiyacınız olduğunu söylemeliyiz. Sonbaharı hemen kabullenemeyenlerdenseniz, gözünüz sonbahar renklerini gördükçe ruhunuz da yeni mevsime daha çabuk adapte olacaktır, bizden söylemesi.

Evinize sonbaharı getirmeye hazırsanız, Pudra.com’un seçtiği evlerde sonbahar teması örneklerine göz atarak ilham alabilirsiniz.



Sarı, turuncu, yeşil ve kahverenginin bir arada olduğu ve tam da bu mevsimi anlatan kombinasyonları evinizin her alanında kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Doğa ilham vermeye devam ediyor. O zaman size de uygulamak düşüyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2