› 
 › 
22.11.2017

Duvar kağıdı seçerken dikkat etmeniz gerekenler

Evinize duvar kağıdı seçerken dikkat etmeniz gerekenler Pudra.com'da.

Evinize farklı bir tarz katmanızı sağlayan duvar kağıtlarını seçerken odanızın büyüklüğünü, aydınlatmasını hatta tavan yüksekliğini de göz önünde bulundurmanız gerekir.

Duvar kağıdı seçerken dikkat etmeniz gerekenler

Sezonun duvar kağıdı renklerine baktığımızda doğanın eşsiz mucizesi olan toprak, hava, su elementlerinden etkilendiğini görüyoruz. Bu tarz koyu renkte olan duvar kağıtlarını odanızın yalnızca tek bir duvarına uygularsanız hem daha ferah hem de daha tarz bir görünüm elde etmiş olacaksınız.
 
duvar1























Koyu renkte bir duvar kağıdı tercih edecekseniz mutlaka açık tonlarda mobilyalarınız olmalı. Böylece sade ve şık bir şekilde evinizin renk düzenini dengelemiş olacaksınız.
 
duvar

Renk tonu ve desenler, yaşam alanının amacına göre seçilmelidir. Örneğin derinlik etkisi yaratan bir duvar kağıdı ile odanızı olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz.
 
derinlik

Antre ve koridor gibi dar ve çok kapılı alanlarda, daha sade desenler kullanırsanız daha ferah bir görünüm elde etmiş olursunuz. Ayrıca seçimi mutlaka kendi zevkinize göre yapın, siz duvarda ne görmek istiyorsanız onu alın.
duvar





















Duvarınıza taş döşetmek fazlasıyla maaliyetli bir iştir. Üstelik geriye dönüşü de neredeyse imkansızdır. Onun yerine duvarınıza taş döşenmiş hissi uyandıracak çok kaliteli duvar kağıtlarından uygulayabilirsiniz. Böylece hem maaliyeti düşürmüş olursunuz hem de istediğinizde eski duvarınıza geri dönebilirsiniz.
m
Duvar kağıdınızı seçerken kaliteli ve sağlam tercih ederseniz uzun yıllar bakım gerektirmez. Kaliteli bir duvar kağıdı en az 10 yıl dayanır. Böylece boyadan daha hesaplı olmuş olur. 
 
d

Markayı iyi araştırmalısınız. Sertifikaları, teknik özellikleri ve garanti süresine mutlaka dikkat etmelisiniz. Unutmayın, kaliteli markalar desen takibi sorunu çıkarmaz ve renk tonu problemi yaşamazsınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER