› 
 › 
Pudra.com 22.02.2012

Enza Mobilya'dan şık bir koleksiyon: Visage

Enza Mobilya, tematik bir yaklaşımla tasarladığı takımlarına bir yenisini ekledi. Visage Yatak, Yemek ve Oturma Grubu takımları ile evinizde tarz ve kullanım kolaylığını bir araya getiriyor.

Enza Mobilya, doğallık, konfor ve estetiği harmanlandığı yeni Visage Yatak, Yemek ve Oturma Grubu takımlarıyla salondan yatak odasına dek bir evin tüm alanlarını kendine has tasarım dili ile yeniden tanımlıyor.

Enza Mobilya'dan şık bir koleksiyon: Visage

Üçlü ve ikili kanepe ile tekli koltuktan oluşan Visage Oturma Grubu, beraberinde sunulan kırlentler ve detayları ile oturma odalarına zarif ve şık bir yorum getiriyor. Yere yakın tasarlanan oturma grubu, mekanı bir bütün olarak algılamanızı sağlayarak, modern bir görünüm sağlıyor.

Visage Yemek Odası ise uzun büfesi, masası, kitaplığı, TV sehpası ve iki farklı ölçüdeki TV ünitesi modülleri ile birlikte, yemek odaları için farklı yorumlar yapılmasına izin veren özel bir takım. Büfesinde kullanılan camlı ray kapakları ile kullanım kolaylığı sağlayan takım, ünitelerin içinde yer alan LED aydınlatmaları ve çekmecelerinde kullanılan bas-aç sistemi ile işlevsellik sunuyor. Zarif ve komple ahşap forma sahip yemek masasının üst tablası ise farklı sayıdaki misafirler için hareket ettirilerek büyütülebiliyor. Takım aynı zamanda farklı boy seçenekleriyle sunulan TV sehpası, dolap ve kitaplık gibi üniteleri ile ev sahibine kendi tasarımını yaratma şansı veriyor.

Visage Yatak Odasında ise gardırop, bazalı karyola, şifonyer, komodin ve ayna üniteleri yer alıyor. Çekmeceli tüm ünitelerde kullanılan kendinden stoplu gizli ray uygulaması kullanım konforunu yükseltirken, iki farklı ölçü seçeneği ile sunulan gardırop ise geniş depolama alanı yaratıyor. Visage Yatak Odası gardırobu, iç dizaynının yanı sıra kapaklarındaki ayna kullanımı ile fonksiyonelliği şıklık ve gösterişle bir araya getiriyor. Takım bazasıyla da fazladan depolama alanı sunuyor. İstenildiğinde, diğer Enza Mobilya yatak başlıkları ile kullanılabilen takım, şifonyer ve çekmecelerinin sağladığı gizli bölmeler ve geniş ölçüler sayesinde oldukça fonksiyonel.

www.enzamobilya.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER