› 
 › 
16.05.2019

Evinize ve işyerinize renk katacak dekorasyon öğeleri

Ev ve işyerinizin dekorasyonuna özel tasarım ürünler ile mekanın ruhunu ortaya çıkarın. İşte ev ve işyerleri için renkli dekoratif obje ve eşya önerileri.

Evimiz yuvamız. İşyerimiz ise hayatımızın en büyük kısmını geçirdiğimiz yer. Bu nedenle evimiz ve işyerimizi güzelleştirmek, ruhumuzu yansıtan dekoratif öğelere yer vermek ve yaşadığımız ortama karakter katmak ruhumuza iyi geliyor; işteysek daha verimli olmamızı, evdeysek kendimizi daha rahat ve huzurlu hissetmemizi sağlıyor. Bu anlamda özel tasarım objeler, kişisel bakım eşyaları, seramik takımlar ve bitkiler imdadımıza yetişiyor. Yemek yediğimiz tabağın renginin dahi iştahımıza etkisi olduğunu göz önünde bulundurursak, yaşadığımız ortama kendi karakterimizi yansıtarak, hayatımıza renk katmak mümkün. Bir diğer yandan bu dekoratif eşyalarla sevdiklerimizi mutlu edebilir, onların evlerine kendi imzamızı atabiliriz.

İlk olarak son dönemde mekana karakter katan renkli özel tasarımları ile dikkatimizi çeken Omar Baban Design ürünlerini örnek vermek istiyoruz.
 
Omar Baban Design Kolaj

Rengarenk yastıkları, özel tasarım servis tepsileri, salonlarımızda veya kahvaltı sofralarımızda kullanabileceğimiz kaseleri ve standart tasarımların dışına çıkan abajurları ile imzasını hissettiren Omar Baban'dan seçtiğimiz ürünlere galeriden göz atabilirsiniz.

Bir diğer önerimiz ise, 2019 yazı için çıkardığı koleksiyonlarda kullandığı canlı renklerle iştahımızı kabartan Bella Maison.
 
Evinize renk katacak dekoratif eşyalar - Bella Maisonn

Evde yaşam keyfi mottosu ile yola çıkan, birbirinden şık ve kaliteli ürünleri ile evinizi süsleyecek ürünleri uygun fiyatlarla sunan Bella Maison, online alışveriş imkanı da sunuyor. Nevresim takımlarından pikelere, kahvaltı takımlarından, ev giyimine kadar pek çok farklı seçeneği olan Bella Maison'da pek çok farklı markayı bir arada bulabiliyorsunuz.
 
Bella Maison

Biz özellikle, galeride kullandığımız ürünleri çok beğendik. Siz de Bella Maison'un online sitesine göz atarak farklı türde ürünleri görebilirsiniz.

Önereceğimiz 3. marka ise GRØN Atölye. Aykut Diricanlı tarafından kurulan GRØN Atölye, evine ve işyerine daha canlı bir hava vermek, daha yaşanır ve keyifli bir hale getirmek için kaktüsleri ve betonu kullanıyor.
 
Gron Atölye - Betonun en estetik hali

Betonun en estetik hali sloganı ile ortaya çıkan GRØN Atölye'de el yapımı ve özel üretim beton objeler ve özel tür kaktüsler yer alıyor.
 
GRØN atölye - Betonun en estetik hali

Bakımı çok kolay olan, çok fazla ışık ve su istemeyen kaktüs, aynı zamanda mekana ayrı bir karakter kattığı için hem evinizee hem de işyerinize farklı bir ruh katacaktır. 

GRØN atölyePudra.com olarak GRØN Atölye, Bella Maison ve Omar Baban'dan seçtiğimiz ürünleri galerimizde bulabilirsiniz. 

İlgili haberlerimiz:

2019 Ev Dekorasyon Trendleri
2019 yılında kadife modası geri dönüyor. 2019 ev dekorasyonunda rose yerine bakıra ağırlık vereceğiz. Duvarlarda da metalik aksesuarlara hazır olun!

2019 yılının anahtar rengi Baharatlı Bal
Daha pozitif bir ruh haliyle anı yaşamak isteyen tüketiciler için seçilen dekorasyonda yılın anahtar rengi Baharatlı Bal, "Işığın Geçişine İzin Ver" temasıyla sunuldu.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2