› 
 › 
Sabah 27.02.2012

Eve ve lezzete dair her şey Perabulvari.com'da

Perabulvarı.com, şehir fırsatları sitelerinin en yenisi. Eve ve lezzete dair her şeyin bulunabileceği site, üyelerine ünlü markalarda büyük indirimler sunuyor.

İnternet dünyasının son trendleri arasındaki şehir fırsatları sitelerine her gün yenileri ekleniyor. En son açılanlardan biri de "perabulvari.com". "Eve giden en keyifli yol!" sloganıyla çıkış yapan site, özel markaları ve şık tasarımları, üyelerine özel avantajlarla sunan bir alışveriş ortamı.

Eve ve lezzete dair her şey Perabulvari.com'da

Fon yatırımcısı Emre Kızıl'ın kurduğu sitede Burhan Doğançay, Adnan Turani, Ferruh Başağa gibi sanatçıların orijinal imzalı gravürlerini bile uygun fiyatlarla bulmak mümkün. Sitede, peynir ve özel soslardan mutfak eşyalarına, mobilyaya kadar pek çok ünlü marka, yüzde 40'ları bulan indirimlerle satılıyor. Ünlü şeflerin porcini mantarlı fettuccine, patlıcanlı casareccia gibi tarifleri de perabulvari.com'da veriliyor.

Davet yollayabilirsiniz
Perabulvari.com, sadece internet üzerinden hizmet veriyor. Siteye, üye olma zorunluluğu var. Üyelik ücretsiz. Üye ol seçeneğini tıklamanız ve birkaç bilgiyi doldurmanız yeterli. Pera Bulvarı'nın sunduğu fırsatları arkadaşlarınızın da yaşamasını isterseniz, onlara siteye üye olmaları için davet yollayabilirsiniz. Şu anda satışta Hamam, Royal Doulton, Lokum ve Divan gibi markaların ürünleri var.

www.perabulvari.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER