› 
 › 
04.12.2017

Evinizin her daim düzenli olması için 5 ipucu

Tam bir temizlik yapmaya vaktiniz yoksa bile evinizin her daim düzenli olması için 5 ipucu Pudra.com'da.

Evinizin temiz ve derli toplu olması hem sizin için hem de misafirleriniz için daha hoş görünümlü olmasını sağlar. Tam bir temizlik yapmaya vaktiniz yoksa bile, bu birkaç işi hallettiğinizde ev temiz ve derli toplu görünecektir. İşte bunun için yapmanız gerekenler:

Evinizin her daim düzenli olması için 5 ipucu

1) Yatağınızı toplayın
Sabah kalktığınızda ilk işiniz yatağınızı toplamak olsun. Eğer yatağınız toplanmamışsa odanız dağınık gözükecektir. Bu nedenle yatağınızı toplamayı alışkanlık haline getirin ama önce iyi bir havalandırma şart! 
yatak

2) Kıyafetlerinizi toplayın
Eve geldiğinizde kıyafetlerinizi değiştirdiğiniz zaman üzerinizden çıkanları dolaba ya da kirliye koyun. Yoksa o kıyafetler birikir ve dağ gibi çoğalır. Unutmayın, her zaman toplu bir ev ve oda size pozitif enerji verir.
 
kiyafet

3) Mutfağınızı toplayın
Yemek yedikten sonra mutlaka bulaşıkları yıkayın veya bulaşık makinesine yerleştirin. Sabah uyandığınızda bulaşıkları yıkamak size zor gelecektir ve enerjinizin düşmesine neden olacaktır. Aynı zamanda beklemiş bulaşıklar sabahın ilk saatlerinde sizi mutsuz edecektir. Kuruması ve daha zor yıkanması da cabası...
mutfak

4) Çamaşırlarınızı biriktirmeden yıkayın
Saatlerce aradığınız kıyafetinizin kirli sepetinden çıkması ve tüm bu kıyafetlerin daha sonrasında ütülenecek olması… Hangisi sizin için daha kötü? Tüm bu sorunları yaşamamak için çamaşırlarınızı rutin olarak belirli günlerde yıkayın. Aksi halde dağ gibi kirli çamaşır sizi bekleyecek ve yıkamak her zamankinden daha zor hale dönüşecektir.
camasir             
5) Süpürge günü belirleyin
Haftada 1 – 2 günü süpürge günü olarak belirleyin ve sadece yerleri süpürün. Böylece eviniz her daim temiz ve tozsuz olacak.
supge
İlgili yazılarımız:

Hayatı kolaylaştırmanın 15 yolu
Hayatınızdaki yoğun tempo sizi çok yoruyor olabilir. Daha basit bir hayat için sevdiğiniz her şeyden vazgeçmenize de gerek yok. Evinizde ve özel alanlarınızda yapacağınız küçük hareketlerle yaşamınızı daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

Ofiste düzenli olma tüyoları
Ofisteki karmaşanın sizi strese sokup iş veriminizi düşürmekten başka bir getirisi yoktur. Buna getiri denilirse tabii… İşte, size ofiste düzenli olmanıza yardım edecek birkaç tüyo…


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER