› 
 › 
Pudra.com 27.10.2011

HAAZ’da esen Jonathan Adler rüzgarını kaçırmayın!

Dünya yıldızlarının gözdesi, tasarımcı Jonathan Adler’in kendine özgü ve eğlenceli tasarım anlayışı, HAAZ'da sizlerle buluşuyor!

Her zevke ve ilgi alanına hitap eden, dünyaca ünlü markaların mobilya, tasarım ve objeleriyle birlikte dünyanın dört bir yanından toplanmış ve bir eşi daha bulunmayan özel parçalar, birbirinden keyifli hediyelikler ve farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserlerinin toplandığı HAAZ sonbaharı Los Angeles ve New York’un en çok tercih edilen tasarımcısı Jonathan Adler ile karşılıyor.

HAAZ’da esen Jonathan Adler rüzgarını kaçırmayın!

Ekim ortası itibariyle tasarımcının başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz sürprizlerle dolu koleksiyonu Jonathan Adler markası için özel hazırlanan ve yenilenen HAAZ’da!

Sex and the City, Will and Grace, Gossip Girl gibi severek seyrettiğimiz dizilerin stilize evlerini yaratan dekorasyon dünyasının dahi çocuğu Adler’in koleksiyonu en can alıcı parçalarıyla Haaz’ı süslüyor.

Hollywood ‘da başarılı işlerle herkesin kalbini çalan zevk ustasının heykelsi objelerden, muma, şaşırtan desenlerle hazırladığı yastıklardan, iPad kılıfına, duvar kağıdından, vazoya, kırtasiyeden, aynaya kadar geniş bir yelpazeye yayılan ve gözümüzü gönlümüzü açan ürünleri bugün tüm dünyanın en stil sahibi mekanlarında yer alıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER