› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.09.2012

Harvey Nichols Home'un 2012-2013 Koleksiyonu

Harvey Nichols Home yeni sezon koleksiyonunda ünlü markalara yer veriyor. Modern, bohem ve romantik tarzda birbirinden güzel dekorasyon ürünleri Harvey Nichols mağazalarında sizi bekliyor.

Yeni sezon Harvey Nichols Home Koleksiyonu'nda seçkin markaların özgün tasarımları yer alıyor. Dünyaca ünlü markaların yer aldığı koleksiyonda, sadeliğin yanı sıra minimalist dokunuşlu tasarımlar göz dolduruyor. Bu sezonun kuşkusuz en güzel dekorasyon ürünleri arasında yer alacak tasarımlar adeta bir sanat eseri gibi.

Harvey Nichols Home'un yeni sezon ürünlerini görmek için tıklayın.


Missioni’nin zig zag desenli bohem yastıkları, Etro’nun şal desenli örtüleri, Bluemarine Home’un floral ve melek figürlü baskıların kullanıldığı ipek ve kadife yatak örtüleri, tabloyu andıran görünümleri ile Pudra.com'un favorileri arasında.

Vagabond House’ın servis takımları, sofra aksesuarlarıyla Lunares, Haviland’ın yemek takımları, El Infinity’nin gümüş sofra tasarımları evinde sade bir şıklık yakalamak isteyenler için ideal.

Lalique’in el işçiliği cam koleksiyonu, Atlantis’in kristal objeleri, Airedelsur’un ahşapla gümüşü bir araya getirdiği ev aksesuarları, Jorge Moura’nın geometrik formlardaki aydınlatmaları ve Van Roon Living’in dekoratif tasarımları yaşam alanını eğlenceli ve zevkli kılmak isteyenlerin için.

Birbirinden güzel hediyelik eşyaların bulunduğu Fringe Studio’nun renkli dizaynları ve Lazy Susan’nın modernliğiyle duyulara hitap eden aksesuarları dakoleksiyonun en dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.

Harvey Nichols İstanbul
Adres: Kanyon Alışveriş Merkezi Levent - İstanbul
Tel: 0212 319 11 00



Harvey Nichols Ankara
Adres: Kentpark Alışveriş Merkezi Çankaya – Ankara
Tel: 0312 219 93 49
Harveynichols.com
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2