› 
 › 
Pudra.com 16.08.2011

Highlight aydınlatma çocuk koleksiyonu

Dünyanın en büyük aydınlatma showroomu Highlight çocuklar için dünyaca ünlü marka Philips Kico markasının eğlenceli modellerine yer veriyor. Birbirinden renkli ve eğlenceli tasarımlar miniklerin ilgisini çekeceğe benziyor.

Çocuklarının odalarını dekore eden ebeveynler onların beğenesini kazanacak ürünler seçmek için oldukça titiz davranırlar. Küçük aile ferdinin zevkine uygun günün modasını yansıtan tasarımlar öncelikli seçimler olur. Bunu göz ardı etmeyen Highlight da birbirinden sevimli kahramanlar ve renklerle oluşturulan aydınlatmaları ebeveynlerin beğenisine sunuyor. Peynirden çıkan sevimli fareler erkeklerin kelebekler ise kız çocukların favorileri arasında…

Highlight aydınlatma çocuk koleksiyonu

Philips Kico serisinde, özellikle 0-12 yaş bebek ve çocuk odaları için tasarlanmış 50’den fazla yeni ürün bulunuyor. Kico serisi, sarkıtlardan tavan aydınlatmalarına, spot ışıklarından masa lambalarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Çocukların sağlığına ve güvenliğine büyük önem veren Massive Kico serisinde yer alan ürünler az voltajlı güvenlik korumasına sahip.

Seride yer alan kompakt floresan lambalarda da çocukların parmaklarını prize sokmalarını engelleyecek güvenlik sistemi bulunuyor ve ürünlerde sağlığa zararı bulunmayan özel boyalar kullanılıyor.

Çocuğunuzun güvenliğini garanti etmenin yanında, ürünlerde çocuk dostu (FSC) ahşap ve toksik olmayan boya malzemeler de kullanılmaktadır.


www.highlight.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER