› 
 › 
Pudra.com 09.08.2011

Hız ve miktar ayarlı yeni Tefal Coffee Expert

Tefal, yeni ürünü Coffee Expert Türk kahvesi makinesi ile Türk kahvesi tutkunlarının keyfine keyif katacak. “Yavaş” ve “Hızlı” iki ayrı pişirme ayarı bulunan ilk Türk Kahvesi Makinesi Tefal Coffee Expert ile kahve keyfini sevdiklerinizle doya doya yaşayın.

Mutfakta yeniliklerin öncüsü Tefal, Türk kahvesi tutkunları için çok özel bir ürün geliştirdi. Hız ayarı bulunan ilk Türk Kahvesi Makinesi olan Tefal Coffee Expert ile artık lezzetin kontrolü elinizde olacak. “Yavaş Pişirme” ve “Hızlı Pişirme” olarak iki farklı hız ayarı bulunan Tefal Coffee Expert, Türk kahvesini istediğiniz şekilde pişirmenize olanak tanıyor. Tefal Coffee Expert Türk Kahve Makinesi ile damağınıza en uygun kahve lezzetine kolayca ulaşacak, kahve keyfini doya doya yaşayacaksınız.

Hız ve miktar ayarlı yeni Tefal Coffee Expert

Tercihinize göre yavaş pişirme özelliğini kullanarak 1-2 ve hızlı pişirme özelliğini kullanarak 3-4 kişilik kahve yapabileceğiniz 4 fincan kapasiteli Tefal Coffee Expert, paslanmaz çelik gövdesi, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ve gizli rezistans özellikleriyle güvenli ve rahat kullanım sağlıyor. 360 derece dönebilen Tefal Coffee Expert, kablosuz kullanım özelliğiyle de fark yaratıyor.

Yeni Tefal Coffee Expert’i, Tefal mağazaları ve Tefal satış noktalarında bulabilirsiniz.

Fiyatı: 99,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER