› 
 › 
Pudra.com 21.11.2011

Ikea yılbaşı ürünleri harika!

Ikea'nın yılbaşı özel koleksiyonu çok renkli ve eğlenceli. Yılbaşı süsleri, Noel temalı aksesuarlar ve hediyelikler insana hemen yılbaşı gelsin dedirtiyor.

Tasarımlarıyla gönlümüze taht kuran Ikea, yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmak için geniş ve renkli bir koleksiyon hazırlamış. Yılbaşı koleksiyonundaki ürünler her zevke ve bütçeye uygun. Üstelik alternatif bol.

Yılbaşının vazgeçilmezi çam ağaçları, Ikea’nın rengarenk ve ışıl ışıl süslemeleriyle renklenmiş. Düşük fiyatları da herkesin alabilmesini mümkün kılıyor.

Mutfak eşyalarından, dekorasyona, battaniyeden yastığa, yemek takımlarından, geyik ve kar desenli kek kalıplarına kadar birçok farklı ürün grubunda yeni yıl etkisini görebilirsiniz.

Ikea Yılbaşı Koleksiyonunu görmek için tıklayın.



Sevdikleriniz için hediye alternatifleri
Ikea kaliteli, kullanışlı, güzel tasarımlı ve uygun fiyatlı ürün çeşitleri ile iyi bir hediye alternatifi. Sevdiklerinize hediye seçmenin en iyi yollarından biri de Ikea Hediye Kart! Farklı desenler içersinden seçeceğiniz Ikea Hediye Kart ile sevdiklerinizin yeni yılını kutlayabilirsiniz. İçine dilediğiniz miktarda para yükseyip, sevdiklerinize istediklerini almaları için verebilirsiniz.

www.ikea.com.tr
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2